Vadiúj PvP-módot kapott a Battleborn

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 26.
  • Letöltés
Link másolása
Nemrégiben free-to-playre váltott a Gearbox hero shootere, így bárki nyúzhatja az összes kompetitív és kooperatív módot. A fejlesztő szerencsére tovább támogatja a játékot: megérkezett a Supercharge mód.

Egy év sikertelenség után a Gearbox nemrégiben úgy döntött, ingyenessé teszi a Battlebornt. Pontosabban elrajtolt a Trial verzió, amely hozzáférést biztosít az összes pályához és játékmódhoz, egyedül az elérhető hősök változnak a free-to-play változatban.

A minap élesedett a Supercharge mód, amely lényegében a Meltdown és a Capture ötvözetének tűnik. A meccsek során Appeasement-pontokat szerezhetünk a Minrecből, ám előtte minionokat kell küldenünk az adott területre. Ha elfoglaljuk, vagy megvédjük a kontrollpontokat, "feltölthetjük" seregünk képességeit, így erősebbekké válnak.

Természetesen a másik csapat célja is ugyanez. A Supercharge egyébként 3v3-as küzdelmekre fókuszál a friss Ziggurat, Permafrost és Horizon térképeken, melyek kisebbek az átlagosnál.

Az új játékmód ingyenes mindenki számára.

3.
3.
Fooxfire
#2: Attól hogy te nem játszol vele és nem tudsz róla semmi infót, még aktív cím :)
Klánok is vannak, elég sok.
2.
2.
kopic
Játszik ezzel még vki ?
1.
1.
Faint1993
Örömmel hallom hogy nem hadják döglődni a címet. Pont a minap vettem meg pár ezerért, miután kipróbáltam az ingyenes verziót és iszonyatosan bejött.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...