Új mobilos Assassin's Creed közeleg

Link másolása
Új mobilos Assassin's Creed-játékot mutatott be a Ubisoft, Assassin’s Creed: Rebellion címmel. A free-to-play címben aszaszin erődünket kell menedzselnünk, valamint hőseinket fejlesztgetnünk.

Assassin’s Creed: Rebellion címen mutatkozott be az új mobilos mellékága a sorozatnak, mely iOS és Androidra jelenik meg a közeljövőben.

A cím nagyon hajaz a Bethesda sikeres játékára, a Fallout Shelterre: itt egy aszaszin erődöt kell menedzselnünk, mely akár 40 különféle hősnek is otthont adhat. A korábbi játékok főszereplői közül mindenki helyet kapott a játékban - a sztori szerint az Animus új verziójának köszönhetően lehetnek egy helyen a különböző idősíkok aszaszinjai.

A játék egyébként spanyol inkvizíció idején játszódik, itt kell majd menedzselnünk a testvériség erődjét. A búvóhelyünkön különféle tárgyakat craftolhatunk, valamint fejleszthetjük karaktereinket, akiket küldetésekre is elküldhetünk.

7.
7.
Mikeee
A második videó borítóképén középen lévő figurának olyan Conchita Wurst feje van :)
5.
5.
ollie92
Mi ez a híg fos ???? JÉZUS !!! A mai telefonoknak már elég combos teljesítményük van, nem igaz, hogy nemtudnak jobbat alkotni ....
4.
4.
Prax
Hat ez valami hihetetlenul szarnak nez ki. Porgosnek se mondanam, ezek az idiota fejek benne meg kifejezetten okadek szintet suroljak. Kinek keszul ez? A jovobeli assassin jatekosainak?
3.
3.
fojesz
#2: Kiegészítettük a hírt, köszi!
2.
2.
GODL1KE
https://www.youtube.com/watch?v=7VYoA2pheMw
1.
1.
GODL1KE
Kibaszott sokat mondó trailer :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...