Új traileren a The LEGO Ninjago Movie Video Game

  • Írta: gabeee
  • 2017. július 27.
  • Videó
Link másolása
Az ősszel érkező LEGO-játék, a LEGO Ninjago-filmhez készített adaptáció ismét megmutatta magát. Ezúttal a játékban szereplő hőseink mozdulatait és a többféleképpen fejleszthető fegyvereiket leshetjük meg.

A LEGO Ninjago-film játékváltozatát közel egy hónapja mutatták be a fejlesztők és most egy újabb videóval kedveskedtek nekünk. Jelen bemutató a játékban szereplő hőseink összetett mozdulatait és a használható fegyverek fejlesztési lehetőségeit igyekszik megmutatni, természetesen nem maradéktalanul.

Kiderült továbbá, hogy mindegyik karakternek egy sor saját mozdulata is lesz. A rendkívül jól mutató, falon és háztetőkön való ugrálások mellett több halálos mozdulatot is láthatunk a trailerben. A "stinging bee", "floating butterfly" és "skyward dragon" elnevezésű  támadásokban a földharc mellett már levegőben történő fogásokat is alkalmazhatunk. A sokszínű mozdulatok mellett bepillantást nyerhetünk a fegyverfelhozatalba is. A különböző kardok és lándzsák ezúttal fejleszthetőek is, hogy még nagyobb kárt tudjunk okozni támadóinkban.

A LEGO-fanoknak már nem kell sokat várniuk a cuccra, hiszen idén ősszel, egészen pontosan, október 6-án válik elérhetővé Európában Switch-en, PC-n, PS4-en és Xbox One-on, a szintén ősszel esedékes filmmel együtt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...