Jövőre érkezik a Qube 2

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 3.
  • Csúszás
Link másolása
A Toxic Games sci-fi alapokra épített, rejtvényekkel tarkított játéka, a Qube 2 előreláthatólag valamikor 2018 elején kerül a boltokba, ellentétben az eddig remélt, nyári debütálással.

2011-ben mutatkozott be a Qube, amely nagyon sok dologban megegyezett a Valve által készített Portallal. Akinek nem mond semmit a cím, annak annyit érdemes tudni a játékról, hogy egy belső nézetű ügyességi-logikai játék, amelyben túlnyomórészt különböző rejtvényeket kell megoldanunk. A fogadtatása vegyes volt, ám mindenhol megemlítették, hogy van potenciál a cuccban. A Toxic Games felbuzdulva a pozitív kritikákon, neki is látott a második epizódnak, amely az eddigi híresztelésekkel ellentétben nem idén nyáron, hanem csak jövő év elején kerülhet a boltok polcaira.



A fejlesztők elmondása szerint az aktuális epizód egy sztoricentrikus kampányt is tartalmazni fog, így az izgalmas fejtörőkön kívül immár a történet is nagy hangsúlyt kap. "Szeretnénk, ha a játékosok egy tartalmas történetet kapnának, ahol többször kerülhetnek választás elé" - nyilatkozta a Toxic Games főnöke, Dan Da Rocha.

A játék tehát valamikor 2018 első felében érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Titeket meggyőzött?

3.
3.
KeXxX
Nekem tetszett, ez pedig még jobbnak tűnik. Kevés elfogadható játék van ebben a kategóriában sajnos..
2.
2.
Yanez
Jujj, el is felejtettem, hogy az első része ott rohad egy ideje a PS4 accomon! Ki kellesz majd próbálnom! :)
1.
1.
Keczanm
A Portal brutalisan jo, pontosan eleg arra, hogy a havi 2-3 ora jatekidot az ember egy-ket munka kozott kitoltse vele. Ez is jonak igerkezik es nagyon jol nez ki. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...