Ajándékok a Call of Duty: WWII-bétázóknak

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 3.
  • Korai verzió
Link másolása
E hónap végén kezdődik a Call of Duty: WWII bétája, amelyre azok a játékosok hivatalosak, akik előrendelték a második világháborús shootert. És hogy miért érdemes részt venni rajta? Mert nem távozunk üres kézzel a csatatérről.

Hónap végén, egészen pontosan augusztus 25-én indul a Call of Duty: WWII bétatesztje, amelyre az előrendelők regisztrálhatnak, és ők is csak PlayStation 4-en. Nem biztos, hogy nekik külön fel kell hívnunk a figyelmüket, hogy érdemes futni egy kört a játékkal, de amennyiben van olyan illető, aki nem tervezte, hogy bétázik egyet a második világháborúban, annak itt szólnánk, hogy jobban teszi, ha meggondolja magát. Ugyanis az instant, kőkemény csatatéri élmények mellett most ajándékokban is részesülnek az elhivatott katonák.

Ezek pedig nem másak, mint a képen is feltüntetett sisak, hívókártya és a hozzá tartozó embléma. Nem mellesleg az említett csecsebecsék a novemberben érkező teljes játékban is elérhetők lesznek azok számára, akik tesznek egy próbát a bétával augusztus 25-28. között.

Akik azonban lecsúsznának erről az eseményről, azok se keseregjenek, hiszen rákövetkezendő héten, szeptember elsejétől egy újabb teszt veszi kezdetét, immár a Microsoft konzolján is. A rossz hír csupán annyi, hogy a második körben már lemaradunk az ajándékokról, szóval érdemes az augusztusi dátumot választani.

A teljes verzió november 3-án kerül a boltok polcaira PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Addig is harcra fel a csinos sisakért!

25.
25.
Angelwing
#23: Miért? Hitler csak uralkodni akart mindenki felett és nem kiírtani a fél bolygót. Azért volt hogy Fehér Hatalmat. Gondolom én! Aztán ki tudja hogy volt? De nem is számít! A lényeg hogy kapjunk egy jó kis lövöldét! Szarok én rá hogy a multiban nem lesz horogkereszt, vagy milyen a manus bőre színe. A lényeg hogy lehessen benne jó sokat kempelni! MUHAHAHAAA!
24.
24.
Beniciodeltoro
Én a mondó vagyok hogy ideje lenne az Aktivízsönnek elgondolkoznia egy Drog Kartel kontra DEA témájú játékról, nem megint vietnám, vagy modern warfare, 2 VH-s után jöhetne a kartel gyilkolászás, a single része biztos jó lenne, ha a multi nem is.
23.
23.
ollie92
#22: Megrendült a hitem !
22.
22.
Angelwing
indiai + néger náci + néger náci nő. SZIA! LOL :D Soroztak ezek négereket is. Sőt volt náci néger vadászpilóta! A néger igent mondott nekik meg jól jött egy vadászpilóta. Miért olyan érdekes ez? Hitler sem volt hülye hogy kiírtson minden használható embert!
https://www.taringa.net/posts/info/17222575/Divisiones-extranjeras-de-la-Alemania-Nazi.html

https://culturaproletaria.files.wordpress.com/2014/02/nic3b1a-afroamericana-en-la-alemania-nazi.jpg
21.
21.
Angelwing
#20: Voltak négerek a náciknál is. Kezétcsókolom!
Soldiers of the Nazi Free Arabian Legion in Greece, September 1943
Wikipedia:
https://en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_black_people_in_Nazi_Germany#/media/File:Bundesarchiv_Bild_101I-177-1465-16,_Griechenland,_Soldaten_der_%22Legion_Freies_Arabien%22.jpg
20.
20.
ollie92
#19: DE MIT KERESNEK EGY WWII JÁTÉKBAN AFRO NÁCI NŐK ???

AKKOR MÁR LEGYENEK MÉZESKALÁCSEMBEREK, SUPER MARIO, MEG ORK SKINEK IS !!
19.
19.
almaspite
#13: Múltiba miért nincs horogkereszt. Hát mondjuk ez valahogy érthető is. A afro női ejtőernyős meg stb... na hát ha valaki inkább annak a bőrébe szeret belebújni egészségére. Cod meg akar felelni mindenkinek, ezért nem került még a süllyesztőbe.
18.
18.
almaspite
#15: Hát az eddig kiadott úgy mond trailerek... bocsánat átszínezett gameplayek. Után mindenki csorgatta a nyálát a játékra. Majd kijött az anyagról egy úgy mond "rossz minőségű" gameplay, valahogy a játék inkább utóbbira hasonlított.

A ghostba is amennyi munkát és oda adást beleöltek, hát inkább felesleges róla beszélni. A többi meg hát a 8-15 éveseknek biztos tetszett. Sci fi-be bújtatott scriptelt hent, ami nem is lenne gond de ez történet, hangulat nélküliség. Egy pillanatig próbálhatták volna velem elhitetni hogy nem a fő vásárló rétegnek 8-15 éveseknek akartak ezzel megfelelni.
17.
17.
Beniciodeltoro
Jó néhány gameplayt meg kell nézzek hogy ezt meg is vegyem, multit, singlet....decemberre eldöntöm érdemes e beruházni.
16.
16.
Angelwing
#13: Lesz horogkereszt a kampányban! Ezt el is mondták!
15.
15.
Angelwing
#8: A Ghost volt az utolsó Cod amit megvettem. Az utána lévők nekem nem tetszettek a ugri bugri sci fi-s vonal miatt. Ez a rész lehet a következő ami esélyes a megvételre mert ez a rész hasonlít leginkább a régi jó részekre. Úgy látszik te nem játszottál a régi Codokkal mert el kezdted szarozni a játékot! Pedig a többség a régi Codosok mint én is, ebben a részben várja a nagy visszatérést. És erre a látottak alapján megvan rá az esély. De te csak szarozzad tovább ha attól vagy boldog!
13.
13.
ollie92
#8: A játék nagyon jónak ígérkezett, az első képek, CGI trailer, a sok ígéret, meg a korhű ábrázolás, autentikusság. .....

Erre kijön a gameplay is mit látok ? Sima, buta grafika, átskinelt IW, NÉGER a NÁCI uniformisban, bocsánat, nem is náci, mivel a horogkeresztet már nem teszik be.Iszonyatos csalódás, remélem ez az utolsó szög a koporsóba. De így is a sok hülye megveszi, hiába lesz egy értelmetlen szar.
11.
11.
csabuszflash
basszus emberek nem kell ezt ennyire komolyan venni. ez csak egy kis embléma meg sisak. nincs ezzel gond h ez jár. mi más járna ezért h betazol? teljesen korrektül néz rz eddig ki. szerintem mióta megy a cod azért lehet tudni miről szól ez a dorozat és h kb mit kínál a cod széria. nekem tetszik és bo 1 pta ez lesz az első amit meg fogok venni. battlefield 1 nagy pályás rombolós kicsit lassabb ,cod meg pörgős eszetlen darálós kispályás adrenalin bomba. kell!
8.
8.
Orsi 24
#3: Mint írtam a téma jó,ebből azt szűrted le,hogy a szaros falon futás hiányzik?
"Hát gratulállok baszdmeg!" :D
Kis szövegértés nem ártana zsenikém,nem jelentettem ki,azt írtam az eddig látottak ALAPJÁN (megvan mit jelent,vagy kell segítség?)
Anyway,nem egy embertől,nem egy helyen olvastam/hallottam,hogy nagyon várták,hogy milyen lesz, végre nem a fostalicska futurisztika,hanem 2.vh,erre csalódniuk kellett...
A reklámnak (ami jelen esetben 1-2rossz minőségű videó),az a feladata,hogy meggyőzzön,hogy én akarjam majd a játékot...Gáz,ha már itt megbukik valami sokak számára...
De te csak ballagjál,és rendeld elő,nincs ezzel semmi gond
Na jó éjt
6.
6.
ollie92
Én megörültem, hátha kapni horogkeresztes német uniformist multiba...jaj, nem.
4.
4.
Mr.Dead
#2: "hogy vajon miért szarozzák már most a játékot,mikor még ki sem jött..."
Mert divat utálni a CoD aktuális részét?
3.
3.
Angelwing
#2: Még csak halvány lila fingod sincs hogy milyen lesz a játék! Azért mert láttál egy két rossz minőségű videót, pár béta multis pályáról, az alapján eldöntötted hogy egy nagy 0 lesz a játék? Hát gratulállok baszdmeg! Talán csak nem a kibaszott falon futás meg a többi baromság hiányzik neked ebből a cod-ból? Ha igen akkor el lehet ballagni mert ez nem a te játékod lesz te zseni!
2.
2.
Orsi 24
Aztabüdösrohadtéletbe mekkora ajánlat!!!!
Mindjárt hullajtok is egy könnycseppet,amiért kihagyom a kihagyhatatlant! :D
Hasztalan ajándékötletek helyett azon kéne gondolkozni kedves Activision,hogy vajon miért szarozzák már most a játékot,mikor még ki sem jött...
Talán,ha fordítottatok volna rá időt,meg energiát...Mert a téma jó,a kivitelezést egy talicska szarhoz hasonlítanám az eddig látottak alapján sajnos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...