Ingyenesen tölthető a Deadlight

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 14.
  • Akció
Link másolása
A Tequila Works oldalnézetes zombis platformere most 48 órán át ingyen bezsákolható a GOG-ról. Természetesen a minden finomsággal telepakolt Director’s Cutról van szó - siess, nehogy lemaradj róla!

Mától augusztus 16-ig térítésmentesen beszerezhetitek a Deadlight: Director’s Cutot a GOG.comról. A Tequila Works oldalnézetes platformere eredetileg 2012 nyarán jelent meg Xbox 360-ra, tavaly viszont a Deep Silver kiadta a jelenlegi verziót PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is.

A játék 1986-ban játszódik, amikor is kitör a zombiapokalipszis. Főhősünk, Randall Wayne egy ranger, aki a nagy zűrzavarban a családját keresi. Seattle városán kell átverekednünk magunkat, miközben élőholthordákat kerülgetünk, és összeakasztjuk a bajuszt a New Law néven ismert banditákkal is.

A Director's Cut az eredeti játék továbbfejlesztett változata, amely nem csupán szebb grafikával, animációkkal és jobb irányítással operál, bekerült a kalapba a Survival Arena nevű játékmód is. Az új fegyverekről (géppisztoly, Molotov-koktél, mesterlövészpuska) már nem is beszélve.

A letöltéshez GOG-os hozzáférésre van szükség. Ha ez megvan, kattints a Get in Here-gombra, így a játék hozzáadódik a könyvtáradhoz! Természetesen a DRM-mentes verzióról van szó.

9.
9.
kopic
#3: +1
Nagy csalódás volt számomra is.
8.
8.
Chrysh
#7: Vmi a végén rémlik, hogy ott azért már helyenként elmeroggyant a nehézkes, de ettől függetlenül bőven jó gémről van szó
7.
7.
PaprikaJancsi
#4: Sokkan itt is írják, hogy zseniális, meg, hogy eszméletlen. Őszintén mondom, hogy a vége felé megőrjített a játék. Elején minden okés volt, és közepe felé sem volt amúgy semmi probléma, nár személy szerint egy kicsit unalmasnak találtam, de ez még nem is ad okot arra, hogy az egyik legrosszabb élmény legyen. Viszont a vége felé megőrjített a játék a rengeteg hibájával. Pontosan az a baj, hogy már nem emlékszem, és nem akarok légből kapott dolgokat mondani. Nem első napon játszottam vele, mert úgy emlékszem egyik Games with Gold felhozatalban volt benne, és az már jócskán megjelenés után volt, vagyis nem első napos hibák voltak. Amúgy a játék többi részével nem volt gond, látvány okés, hangulat is ott volt, a végső jelenet pedig erősen bennem maradt. Csak hát sajnos ott a végén annyira megőrjített a játék, hogy mindez semmivé vált.
6.
6.
Blazkowicz
Használjátok ki! Én már túl vagyok rajta, eszméletlen jó játék. :)
5.
5.
Perseus84
#3: Akkor eleg gyatra egy izlesed van mert ez a jatek zsenialis
4.
4.
Chrysh
#3: Messze nem tartalak trollnak, szóval megkérdezném, hogy neked mégis miért nem tetszett?
Személy szerint én nem sokkal a LIMBO és az I Am Alive játékok után bukkantam erre a remekre és borzasztóan jól szórakoztam, csak azt sajnáltam, hogy rövid.

3.
3.
PaprikaJancsi
Életem egyik legrosszabb játékélményét nyújtotta :/
2.
2.
Beniciodeltoro
Én egy 2 pályás Lust of us demót jobban letöltenék, ha már itt ingyeneznek.
Far cry 5 demo is jöhetne majd.

1.
1.
Yanez
Épp idén pörgettem ki. Aki tudja csapjon le rá, mert nagyon jó játék!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...