Doomguy is játszható lesz a Quake Championsben

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 18.
  • Korai verzió
Link másolása
Hamarosan szintet lép a Quake Champions, a játék bétatesztjét a jövő héten lezárják, a játékosok pedig az Early Access-változatot nyúzhatják majd. Új tartalmak is várhatók, többek között Doomguyt is megkapjuk a játszható karakterek közé.

Augusztus 22-én új szakasz kezdődik a Quake Champions pályafutásában, a készítők ugyanis befejezik a bétatesztelést, és elrajtol az FPS Early Access-változata a Steamen és a Bethesda.neten. Nyilvánvalóan egy korai változatról van szó, de az id Software szerint így is megfelelő mennyiségű tartalomhoz férhetnek hozzá a játékosok: négy játékmód, tizenegy játszható karakter és egy sor különböző pálya lesz elérhető benne.

Az Early Access-változathoz így vagy úgy, de bárki hozzáférhet, a fejlesztők pedig folyamatos visszajelzést remélnek a rajongóktól. Habár a Quake Champions később free-to-play játék lesz, egyelőre csak akkor tolhatjuk ingyen (és akkor is csak a Bethesda.neten keresztül), ha bétateszteltünk korábban.

Egyébként marad a Champions Pack megvásárlása, amit kezdetben 40 dollár helyett 30-ért árulnak majd, és a hozzáférés mellett azonnal feloldja az összes játszható karaktert (beleértve azt a minimum hatot is, amely 2018 végéig érkezik), ad egy exkluzív skint és három loot boxot. A Quake Champions tervezett üzleti modelljéről itt írtunk bővebben.

Az Early Access-kiadás új tartalmak társaságában debütál. BJ Blazkowicz után újabb vendégszereplő érkezik a játékba Doomguy (vagy ahogy mostanság hívják, Doom Slayer) személyében, aki a Berserk nevű képességének hála puszta kézzel képes darabokra verni az ellenfeleit, és a double jump sem akadály neki a passzív képességével.

Emellett két új pálya várja a rajongókat, bevezetik a Rune Challenge-eket, amelyek teljesítéséért mindenféle jutalom ütheti a markunkat, valamint itt debütál a Lore System is: ha összegyűjtünk tíz Lore Itemet a pályákon, különleges skineket kapunk. Az Early Access-változat már felhasználóbarátabb élményt nyújt az újoncoknak, mélyebb testreszabási lehetőségekre számíthatunk és a voice chat is bekerült a kalapba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...