Ütős traileren a Fishing Planet

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Azt hittétek, hogy csak a szabadban lehet nagyobbnál nagyobb halakra vadászni? A horgászatot csak a tóparton ücsörögve, sörrel a kezetekben tudjátok elképzelni? Van egy jó hírünk: mostantól otthon, a fotelben is botot lehet ragadni.

A horgászat szerelmesei lustább napjaikon is hódolhatnak kedvenc hobbijuknak. Steamen immár egy éve elérhető a free-to-play Fishing Planet, nemsokára azonban érkezik a Sony konzoljára is. E jeles esemény apropóján az alkotók egy friss előzetest adtak ki a játék kapcsán, amely áll-leejtősre sikeredett. 

Ki mondta, hogy a horgászat csendes és unalmas? Tessék megtekinteni az előzetest, és az említett vélemény máris létjogosultságát veszti! A fejlesztők ugyanis úgy gondolták, hogy ez a tóparti sport is lehet kőkemén,y és ennek megfelelően metál zenével turbózták fel a képsorokat. Az ötlet igazán egyedi, és a témát leszámítva akár egy Battlefield vagy Call of Duty trailere is lehetne az alábbi videó.

A fejlesztők tehát igazi harcként állítják be az eddig békésnek hitt horgászatot, és ezzel egy igazán nagy adrenalinfröccsöt adnak a programhoz.  A Fishing Planetben egyébként 12 helyszínen ragadhatunk pecabotot és 70 különböző halat lógathatunk a végére. A pikkelyesek intelligenciája ráadásul igen "komplexnek" mondható, de mi több ezer technikát bevetve járhatunk túl az eszükön.

A Fishing Planet augusztus 29-én érkezik PlayStation 4-re.

2.
2.
Formula1fanatic
Érdekes látvány lenne parton ülve egy pergető bottal a másik kézben sört kortyolgatva :D Nehéz elképzelni, nem ennek a horgász kasztnak a sajátossága ez amit a videóban is látunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...