GC 2017: Ace Combat 7 - Erusea visszavág

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
A Bandai Namco elhozta a Gamescomra az Ace Combat 7: Skies Unknownt, az új előzetes pedig biztosan felgyorsítja a légi harc szerelmeseinek pulzusát. Két fiktív ország konfliktusát élhetjük át a játékban.

Az Ace Combat 7: Skies Unknown Osea és Erusea országának fiktív konfliktusára koncentrál. A világ hasonló a miénkhez, ugyanolyan kicsinyes érdekek feszülnek egymásnak, de a sztori arra pont jó, hogy megannyi légi harcból vegyük ki a részünket.

A Gamescomra egy új trailerrel és egy rakás képpel érkezett a Bandai Namco, szemezgessetek! A játék PC-re, Xbox One-ra és PS4-re fut be 2018 folyamán.

3.
3.
GAMEROD
#2: Nem tudom mire gondolsz, az Ace Combat sorozattal nem voltak gondok, arcade játék, így irányítani se nehéz.
2.
2.
user101
Ennek az előző része volt az ami teljességgel irányíthatatlan, kamera-kezelésileg "láthatatlan" volt és harc közben QTE eventekkel volt fűszerezve ? Vagy az egy másik "zseniális remekmű" volt ?
1.
1.
GAMEROD
Nagyon jó hiánypótló lesz, ahhoz képest hogy a 90-es években szinte csak vadászrepcsis és helikopteres játékok léteztek, mára szinte teljesen eltűntek a MicroProse és a NovaLogic kiadásainak megszűnése miatt, a megmaradt kiadók pedig szartak a témába és csak a folytatásaikkal foglalkoznak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...