Ace Combat 7: Skies Unknown

PC, PlayStation 4, Xbox One

repülőszimulátor
Kiadó: Namco Bandai, Fejlesztő: Project Aces
PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is tiszteletét tette az Ace Combat-széria legújabb felvonása.
Értékelés: 8.0

Íme, a PlayStation Now márciusi kínálata

A minap leleplezte a Sony, hogy idén márciusban melyik négy játékkal bővíti a PlayStation Now szolgáltatását. Igencsak változatos hónap vár az előfizetőkre: többek között kipróbálhatják a vadászgép-pilóták életét és a zombiapokalipszist is.

A 25. születésnapját ünnepli az Ace Combat

Negyed évszázada már, hogy a sorozat legelső epizódja, az Air Combat megjelent a Sony első PlayStation-konzolján. A jeles évfordulót ingyenes festésekkel ünnepli az Ace Combat 7: Skies Unknown.

Íme, az Xbox Game Pass márciusi játékai

Márciusban öt xboxos és négy PC-s játékkal gazdagodnak az Xbox Game Pass előfizetői, amelyek között megtalálható a The Surge 2, a Power Rangers: Battle for the Grid és az egy hét múlva megjelenő Bleeding Edge is.

Ace Combat 7 - egy egész rajnyi DLC a radaron

A Bandai Namco leleplezte a Season Pass hátralévő három DLC-jének a pontos megjelenési dátumát, illetve még egy rövid kedvcsinálót is kaptunk az új repcsikkel és spéci küldetésekkel érkező kiegészítőkhöz.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Ace Combat 7 - berepült az új kiegészítő

Megérkezett a Season Pass negyedik DLC-jének, vagyis az Operation Sighthound alcímen érkező új hadjáratnak az első trailere, mely során óriási összetűzések várnak ránk mind a szárazföld, mind az óceánjáró flották felett.

Ace Combat 7 - ez várható a következő hónapokban

Ha beruháztál az Ace Combat 7: Skies Unknown szezonbérletébe, akkor a következő hónapokban három vadiúj repülő, fegyverzet és skin üti a markodat. A Bandai Namco egy friss trailerben mutatta be a közelgő DLC-ket.

Brit toplista: nagyot futott a Resident Evil 2

Bárcsak minden remake ilyen nagyszerű lenne! A játékosok meghálálták a Capcom odafigyelését, a Resident Evil 2 így a brit üzletek legnépszerűbb videojátéka lett a megjelenése első hetében.

Brit toplista: jól rajtolt az Ace Combat 7

A repülőgépes franchise 1995-ös debütálása óta az egyik legjobb megjelenésén van túl, de úgy látszik, még ez sem volt elég, hogy letaszítsa a trónról a New Super Mario Bros. U Deluxe-kiadását.

Berepült az Ace Combat 7, nézzünk bele az elejébe!

A kiadó megadta a felszállási engedélyt, így végre a boltokba került az Ace Combat 7: Skies Unknown. Nehéz szülés volt - több csúszást böjtöltünk ki -, de az arcade repülős címek rajongói egy újabb gyöngyszemmel gazdagodtak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten intenzívebben adagolják majd a játékaikat a tisztelt kiadók és fejlesztők, majd' minden platformon találunk ígéretes megjelenéseket. Lássuk, mivel játszunk a következő napokban!

Premier előtti utolsó előzetesen az Ace Combat 7

Egyelőre a kifutón áll és vár az Ace Combat 7, de hamarosan a felszállási engedélyt is megkapja a játék legújabb felvonása. A közeledő premier alkalmából az utolsó vásárláscsalógató előzetes is befutott.

Ace Combat 7: Skies Unknown - ilyen lesz a multi

Az Ace Combat-franchise legújabb epizódjával kapcsolatban azt nem mondhatjuk, hogy egy alulreklámozott címről lenne szó; a lassan már napi rendszerességgel érkező trailerek után íme, a multiplayerről készült előzetes.

Így kezdődik az Ace Combat 7: Skies Unknown

A Bandai Namco közzétette a jövő héten érkező Ace Combat 7: Skies Unknown nyitóvideóját. Az egyelőre csak japán nyelven elérhető klip egy poros, sivatagi hangárból indítja a történetet.

Szállingóznak az Ace Combat 7-es repülők

Folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb rövid előzetesek az Ace Combat 7: Skies Unknown repülőgépes arzenáljáról. A megjelenésre ugyan még várni kell, de legalább a változatosságra garantáltan nem lesz panasz.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Ace Combat 7 - új képek, részletek a multiról

Egy rakás új screenshottal és néhány új információval kedveskedik a fotelpilótáknak a Bandai Namco. Utóbbiak a többjátékos módra fókuszálnak: a szokásos Team Deathmatch mellett egy egészen sajátos Battle Royale módot is kapunk.

Vadászgépmustra az Ace Combat 7-tel

Bő egy hónap múlva érkezik a Bandai Namco arcade repülős címe, és addig sem maradunk látnivalók nélkül. A kiadó rendszeres időközönként jelentkezik majd gépbemutató videókkal - kettőt már meg is kaptunk!

Ace Combat 7 - repülés Strangereal fellegei között

Az idei Golden Joystick Awards díjátadóján debütált az Ace Combat 7: Skies Unknown piszok hangulatos előzetese. Talán még sosem volt ennyire felemelő érzés a felhők hasítása.

Ace Combat 7 - középpontban a fejlődés

Ugyan a Bandai Namco háborús repülőgépes játéka csak a jövő év során érkezik, mégis hétről-hétre újabb érdekességekkel lep meg minket a kiadó. Ezúttal a testreszabható vadászgépek és a pilóták fejlődési lehetőségeit ismerhetjük meg.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

Ace Combat 7 - berepülésre felkészülni!

Kicsit még odébb van az Ace Combat-sorozat következő részének megjelenéséig, de a BandaI Namco még így is folyamatosan ontja magából a különböző látnivalókat. Most például két küldetésbe kapunk betekintést.

Ilyen lesz az Ace Combat 7 gyűjtői kiadása

A Bandai Namco lerántotta a leplet az Ace Combat 7: Skies Unknown európai gyűjtői kiadásáról. Az alapjáték és a szezonbérlet mellett az Arzenal Bird 40 centis repülőgépmodelljének örülhetünk.