Júliusban Switchre költözik az Ace Combat 7: Skies Unknown

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Öt évvel a megjelenése után a Bandai Namco arcade repülős játéka a Nintendo konzolján is tiszteletét teszi, ráadásul tartalmilag a teljes csomagot élvezhetjük. Még a Top Gun: Maverick DLC-t is letölthetjük majd hozzá.

Egyre több sikercím érkezik Nintendo Switchre, olyanok is, amelyek más platformokon már tisztességes karriert futottak be. Ilyen az Ace Combat 7: Skies Unknown is, amely eredetileg 2019 elején jelent meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, és azóta több mint 5 millió példány kelt el belőle. Hamarosan Switchen is élvezhetjük az arcade jegyeket felvonultató repülős akciójátékot.

Az Ace Combat 7: Skies Unknown Deluxe Edition 2024. július 11-én jelenik meg a Nintendo masináján, és számos DLC-csomaggal és bónusz cuccokkal pakolják meg. Négy letölthető tartalom sajna nem készül el a premierre, ezek az Original Aircraft Series Set, az Experimental Aircraft Series Set, a Cutting-edge Aircraft Series Set és a Top Gun: Maverick Aircraft Set, ám egy későbbi időpontban letölthetjük hozzá.

Ne feledjük, hogy a Bandai Namco Aces már javában készíti a sorozat nyolcadik részét, ami alatt az Unreal Engine 5 fut majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...