GC 2017: Megjelenési dátumot kapott a The Crew 2

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Fény derült a The Crew 2 napra pontos megjelenési dátumára. Persze előtte is lesz lehetőségünk játszani a versenyjátékkal, hiszen kapunk bétatesztet, az előrendelők pedig amúgy is korábban vághatnak neki a mókának.

A Gamescomon hullott le a lepel a The Crew 2 megjelenési dátumáról, eszerint 2018. március 16-án jelenik meg a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A premiert bétateszt előzi majd meg, amire itt tudtok jelentkezni, az előrendelők pedig már március 13-án belevághatnak a játékba - ők egyébként a Legendary Motors Packet is megkapják, benne a Mercedes-AMG C 63 Touring Car 2016-tal és a Harley-Davidson Iron 883 2017-tel.

Gyűjtői változatok is érkeznek a játékhoz. A 70 dolláros Deluxe Edition a Legendary Motors Pack mellett a Motorsports Deluxe Packet is magába foglalja, ebben a Ford F-150 Raptor Race Truck 2017-et, az Abarth 500 2008 Monster Truck Editiont és a Pilatus PC-21 repülőgépet találjuk meg, kapunk továbbá három egyedi skint a versenyzőnkhöz. A digitális vagy lemezes kiadástól függően 100-110 dolláros Gold Edition a szezonbérletet is tartalmazza.

7.
7.
GAMEROD
#1: ...plusz a játékban nemcsak autók vannak, hanem motorok, repülők, motorcsónakok nem tudom hogy kormánnyal mekkora mámor lehet azokat irányítani.
6.
6.
GAMEROD
#1: Egy arcade autós játék minek támogassa? Ha pedig egy autós játék nem támogat egy kormányt, akkor szépen beállítod manuálisan ami kb. 40 másodpercet vesz igénybe.
4.
4.
potyka28
3.
3.
GODL1KE
#1: mit vársz a uborka softtól Siege-en kívül nincs egy minden szempontból tökéletes játékuk... Vegyél xbox onet ott a forza annál úgysem lessz jobb autós játék sosem. Fos turismót is beleértve...
2.
2.
XuChi
#1: Jah, és ha a Te cuccod nincs tàmogatva, rögtön igénytelen a cucc. Értem. Logikus. :D
1.
1.
Falcon
még egy ilyen igénytelen sorozatot nem láttam az egyetlen autós játék ami nem támogatja a hivatalos playstation licenszes kormányom a logitech g 29 et
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...