Kimaradnak a Toyoták az új Need for Speedből

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 5.
  • Hír
Link másolása
Miközben a Porsche felszabadulásának örültek az autórajongó játékosok, a Toyota csendben úgy döntött, hogy sem a Need for Speed: Paybackben, sem a Forza Motorsport 7-ben nem szerepelhetnek az utcai autói.

A Ghost Games a Redditen erősítette meg, hogy kimaradnak a Toyota autói a Need for Speed: Paybackből. A hír nem sokkal azután érkezett, hogy a Microsoft bejelentette, a japán autógyártó a versenyautóin, valamint a 2007-es Toyota Hiluxon kívül nem képviselteti magát más járgánnyal a sorozat idei részében.

A Toyota a világ legnagyobb autógyártója, bevétel tekintetében pedig a második a Volkswagen Group mögött. Hogy miért döntöttek a japánok a visszafogott szereplés mellett, azt nem tudni - a 2015-ös Need for Speedben még három autót adtak kölcsön, így az AE86 Sprinter Truenót, a Supra SZ-R-t és a GT86-ost is vezethettük.

9.
9.
Heldengeist
Nem is emlékszem, használtam-e valaha Toyotát Forzában. NfS-ben is utoljára talán az Underground 2-ben. Nekem a Porschék hiánya sokkal jobban fájt.
8.
8.
greenmelon
#7: A Celica GT4 ikonikus darabja a rally-autóknak, de tényleg csak egy "fűnyíró". :D
6.
6.
Obiwan HUN
Akkor mar nem is veszem meg! A GT86 nagyon kellet volna!
5.
5.
Gykrizsi
Érdekelne miért tették, én talán a GT Sporttal kapcsolatban gondolnék valamire, révén japánok, és ott elvileg lesznek. Bár sajnálni én sem sajnálom annyira, nem igazán használtam soha Toyotát, ha japán kocsit akartam, az általában Nissan volt.
3.
3.
ollie92
Nem nagy kár, Suprán kívül nincs semmi érdemleges kocsijuk....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...