Száz operátorra gyúr a Rainbow Six: Siege-csapat

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 11.
  • Hír
Link másolása
A fejlesztők korábban azt mondták, hogy minimum ötven operátort szeretnének a Rainbow Six: Siege-be, erre most közölték, száz különböző játszható karaktert terveznek a játékba. Eltart még egy ideig a támogatás.

Múlt héten debütált a Rainbow Six: Siege legutóbbi frissítése, amely egyebek mellett három új operátort adott a játékosoknak. Jelenleg harminchárom karakter közül választhatnak a rajongók, és ha megvalósulnak a fejlesztők tervei, eltart még egy darabig a támogatás.

A Ubisoft márkaigazgatója, Alexandre Remy ugyanis a PC Gamernek adott interjút, ebben fejtette ki, hogy száz operátort szeretnének a játékba: "Arra készülünk, hogy addig fejlesztjük a játékot, míg el nem érjük a száz operátort. Kiszámolom helyettetek, és elmondom, meddig fog ez tartani" - mondta, és hozzátette, hogy a jelenlegi tempó mellett (nyolc karakter évente) még nyolc évig kell foglalkozniuk a játékkal.

A Rainbow Six: Siege húsz operátorral rajtolt el 2015-ben, és idén februárban nyilatkozták azt a fejlesztők, hogy minimum ötvenet terveznek: elmondásuk szerint az a céljuk, hogy minden egyes szerepkörre, feladatra több különböző karakter közül választhassanak a játékosok.

11.
11.
Milyen jó mindenhol a kurva nyávogást olvasni.
9.
9.
RangerFox
#7: Csak azt felejted el, hogy kb minden multiorientált játék ilyen. Pl a LoL, OW, Paladins is
7.
7.
Blazkowicz
#2: Marhára példa értékű, hogy sz@rják magukból a 20 gigás frissítéseket havonta amiben több a hiba mint a javítás és az eredetileg bétában jelentett hibák része még mindig benne van a játékban. Fő, hogy vegyél minden évben season pass-t, mert az jó neked. Az le van, sz@rva hogy a ranked még midnig béta, néhány glitch miatt hetekig játszhatatlan a játék. Pl anno slender bug, vagy most a Doc heal. Erről inkább ne vegyen senki példát mert az egész játékiparban egy nagy káosz lesz csak... Kiszúrják az emberek szemét és elhitetik veled, hogy ők foglalkoznak vele. Igen ám, csak azt nem veszi senki észre, hogy az a része számukra legfontosabb hogy pénzt termeljen. Ami igazán jóvá tenné az egész játékot az egy hanyag sz@r és nem működik. Lásd mai napig sok emberrel még mindig nem lehet összecsatlakozni. Miért? Miért csak ebben a játékban? Minden más működik. Undorító Buszoft az egész. 700 órám van a játékban és 70€ eurót költöttem rá. Az egy jó dolog az egészben, hogy megismertem pár kitartó embert akik próbálják még mindig szeretni ezt a remekművet, hol ott a bugisoft folyamat az emberek szája rakja a saját dzsuváját. A játék jó, a kivitelezés és hozzáállás a fejlesztők részéről 0. A kamu 20 giga frissítéseik is csak feleslegesen viszik a helyet az értékes helyet a gépen, mert érdemi javítást egyik sem tartalmaz. :/
6.
6.
Zoli0507
#2: Èn kb 2hònapja vettem meg a years 2 gold edition-t. Nekem nagyon tetszik, pedig règen futottam vele kèt hàrom kört de mondom ez nekem nem lesz jò mert teljesen multis....azòta vàltozott a dolog, lehet ezt "singelbe" is tolni
2.
2.
logic5
Már tényleg gondolkodom, h megvegyem. Már csak a support miatt megérdemlik a fejlesztők, mert ez kb példa nélküli eddig!
1.
1.
Jobban tetszik ez a megvalósítás, mint amikor egy-két évente szarják az új részt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...