Megvan a Suicide Squad 2 rendezője

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem, nem Mel Gibson az. Lapértesülések szerint A könyvelőt is jegyző Gavin O'Connor fogja rendezni a Suicide Squad folytatását, aki emellett a forgatókönyv írásába is besegít.

Az idei San Diego-i Comic-Conon erősítették meg hivatalosan is a Suicide Squad 2 érkezését, igaz, akkor még adós volt a rendező nevével a Warner. Habár korábban felröppent a pletyka, hogy Mel Gibson dirigálhatja a filmet, ebből nem lett semmi, ráadásul úgy tudni, a stúdió első kiszemeltje, Jaume Collet-Serra is visszautasította a felkérést.

A Deadline szerint azonban most végre rendezőre akadt a DC-univerzum főgonoszaira koncentráló film folytatása. A könyvelőt is jegyző Gavin O'Connorral már közel a megegyezés, és az eddigi infók alapján az úriember a forgatókönyv megírásába is besegít majd. Ha hihetünk a Rick Flaget alakító Joel Kinnamannek, a forgatás 2018-ban kezdődik.

Az első felvonást David Ayer rendezte, és bár úgy volt, ő dolgozhat majd a Gotham City Sirens című mellékágon, a mozi végül nem kapott helyet a Warner Comic-Con-bejelentései között, Ayer pedig valószínűleg munka nélkül maradt. Ezzel párhuzamosan két Joker-film is szóba jött, az egyik Joker és Harley Quinn kapcsolatát dolgozza fel, míg a másik egy eredettörténet lesz állítólag, amelynél Martin Scorsese is besegít producerként.

7.
7.
#6: Moziban láttam, teljesen korrekt képregényes film. Nagyobb elvárásokkal nem érdemes leülni elé, igaz ez szinte az összes ilyenre igaz.
6.
6.
Yanez
Annyi rosszat olvastam/olvasok a filmről, hogy azóta sem tudom rávenni magam a megtekintésére. Remélem nem veszítek vele sokat!
5.
5.
Falcon
borzalmas volt az első rész ritka rossz kínszenvedés volt végignézni is
2.
2.
Firsttime
A könyvelő egész jó kis film volt. Talán ez is az lesz. Mondjuk nekem Bejött az első is. Csak ne tolják túl a zenéket megint. Ez nem guardans of the Galaxy...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...