Ilyen egy bossharc a Code Veinben

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
Az IGN jóvoltából belenézhetünk egy főellenséggel vívott harcba a Code Veinben. A Queen’s Knight legyőzéséhez négy fegyvert vet be a hősünk, de csak az egyik képes megölni a rettenetet. Lesz egy M.I. által vezérelt segítőnk is.

Ha a Code Veinben bossharcra kerül sor, akkor minden eszközt meg kell ragadnunk a cél érdekében. A Bandai Namco a Dark Souls-sorozat nyugdíjazása után sem mond le a soulsborne műfajról, a God Eater-csapat azonban megtalálta saját hangját.

A videóban négy fegyvert vetünk be a Queen’s Knight ellen, a mesterséges intelligencia által vezérelt segítőnk alkalomadtán eltereli a szörny figyelmét, és még gyógyít is bennünket.

Már a kampány elején ilyen kemény ellenfeleket kapunk. A játék 2018 folyamán landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

5.
5.
Shannaro
Harcon kívül a fegyver kezelésének animációja nem igazán tetszik, de harcban többé kevésbé látszik az eszköz súlya. A fegyverek túlzott méret nálam csak azért nem túl pozitív dolog, mert könnyebben megesik a textúrába csúszás.

#3: Ezek a karakterek egyáltalán nem tűnnek anorexiásnak, átlagos testalkatuk van, én cingárabbnak nézek ki, de én se vagyok anorexiás. Az ecsetfejűségről meg annyit, hogy nyugaton több a fura frizurás ember, mint keleten irl. Ha ilyen haja lenne az embereknek, az nem lenne annyira feltűnő, mint a mai fiatalok megkérdőjelezhető stílusa. A hangokról szólva, szerintem lesz hozzá angol szinkron, azzal nem kell foglalkoznod. De egyébként a japán médiumok többségével az a baj, hogy a tinédzsereknek, fiatal felnőtteknek akar megfelelni, így a szereplőket is ezekbe a korcsoportokba alkotják meg.
4.
4.
Rézfánfütyülő
#3: Nem érthetetlen, ízlések és pofonok. Nekem bejön a stílus, igaz teljesen az a túltolt edge, ami régebben még volt ,de manapság kevés. Engem inkább pont a gameplay része aggaszt kicsit, mert kicsit esetlennek tűnik az a harc. Inkább Lords of the Fallen mint Dark Souls - aki tolta már, tudja miért.
3.
3.
hadzsime
Engem pont az anime része taszít. Megőrülök mikor ilyen anorexiás ecsetfejű emósok három méteres péklapátokkal mászkálnak, miközben kutyasíp frekvencián vinnyognak.
No nembaj, hátha lesz annyira jó játék, hogy eltereli a figyelmemet a stílusról.
2.
2.
Sei89
Szuper, kellett már egy új akció-rpg.
1.
1.
Rézfánfütyülő
Őőőő, tudom hogy pont én voltam a múlkor aki azt mondta, hogy csak azért mert valami hasonlít a Dark Soulsra, nem lesz azonnal kopi, de ezek most halálosan komoly arccal és szándékkal lenyúlták az Artorias movesetet a DS1ből/3ból? Aki kiállt ellene, nagyon pontosan látni fogja, ennek pedig az a legnagyobb húzóereje hogy animés Soulslike. Csak lassabb, meg kevésbé precíz... érdekes lesz ez. Várom milyen lesz végül a játék, de ez már bőven a nyúlás kategóriába ér.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...