Dragon Ball FighterZ - Piccolo és Krillin összecsap

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 24.
  • Videó
Link másolása
Az idei Tokyo Game Show-n is kiegyemelt figyelmet kapott a Dragon Ball-sorozat következő felvonása, a Dragon Ball FighterZ. A japán játékkiállításról a sztorielőzetes mellett karakterbemutatók és némi bunyó is érkezett.

Az Arc System Works nem szakít a korábbi hagyományokkal, így az új Dragon Ball-játék is ugyanazt a sémát követi, mint eddigi munkáik. A 2,5D-s bunyós cím nemrég egy zárt bétateszt keretein belül volt tesztelhető, igaz, Xbox One-on meglehetősen komoly szervergondok kísérték a próbakört.

A Dragon Ball FighterZ februárban jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

7.
7.
#6: Úgy legyen, kíváncsian várom a végeredményt.
6.
6.
gegory
#4: Ez azért van mert eddig játékfejlesztők animálták a karikat a hagyományos módon. Most már az anime-ben használatos kulcs kockákat használják és látható, hogy fényévekkel jobb a végeredmény. A cellshader mögött meg hatalmas út van és itt a végeredmény. Az igazi csodát majd a Borderland 3-ban láthatjuk...a (UDK4) fejlesztők szerint.
5.
5.
GAMEROD
Viszont egy nyílt világú akció/kaland verziót is el tudnék képzelni, mely elmesélné nagyjából a rajzfilmek történetét. Lehetne repkedni a felhőn, felkutatni a gömböket miközben összefutunk a legnagyobb ellenfelekkel - annyira adná magát a dolog szerintem.
4.
4.
#3: Egyetértek, fenomenális hangulata van, rendesen visszahozta a gyerekkoromat. Valahogy az előző részek annyira trének tűntek, nem tetszett a nagy tér, a fos grafikáról nem is beszélve.
3.
3.
GAMEROD
Végre vállalható grafikája van.
2.
2.
#1: PC-re? Én vinném, ha lehet róla szó.
1.
1.
Necreon
Van egyébként béta kulcsom, csak kicsit sem érdekel a játék. Még nincs elhasználva, akit érdekelne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...