Launch traileren a Shadow of War

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 10.
  • Videó
Link másolása
A várakozás véget ért, Középföldén minden eddiginél véresebb háború vette kezdetét. A Middle-earth: Shadow of War már a boltokban van, a kritikák kedvezőek, már csak a launch trailert ajánljuk a figyelmedbe.

Talion és Celebrimbor története A hobbit- és a Gyűrűk Ura-filmek között játszódik, a kószát és a tündét egy nemes cél vezérli. A Hatalom Gyűrűjét kell elkészíteniük, Mordorban azonban ezernyi veszély les rájuk: vérszomjas ork törzsek, Szauron és az ő nazgûlja. Ezúttal is egy nyitott világot járhatunk be, amit tőlünk függetlenül is hatalmi harcok alakítanak. A Nemezis-rendszer segítségével igazi orksereget sorakoztathatunk fel magunk mögé.

A Middle-earth: Shadow of War már elérhető PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Íme, a launch trailer:

 

16.
16.
Zoli0507
Ha valaki ps4 pro-ra vette meg ès 4K tv-vel rendelkezik. A play store-ban letölthető a 4K-s patch hozzà. (23.365 GB)
15.
15.
exonic
#12: Értem, akkor mégse annyira rossz a helyzet mint gondoltam a végjátékkal kapcsolatban, köszönöm az infot.
14.
14.
xICEMANx
#10: Nem kell aggódj, nem rád volt értve a dolog :), a Link21 kölyök aki itt játsza minden hir alatt az eszét feleslegben. Közbe halvány fogama sincs mit hord össze.
13.
13.
silkgoat
#12: Pontosan. En az elso resznek negyszer futottam neki, mert mar az elejen a leggyengebb orkokat is feltornaztam, annyiszor haltam meg. Gondoltam megyek ozst lecsapom a fejit. Jo nagyokat szoptam. Aztan elkezdtem esszel jatszani, szep lassan. Csinaltam a gyujtogeteseket. Igy persze nem is hasitottam vegig a jatekon 10 ora alatt. Viszont kellemesen szorakoztam vagy 80 orat vele.
Mostanaban igeny lett, hogy rogton ubertapos legyen a jatekos.
En mikor GW2-ben megvettem a kiegeszitoket egy 20+-os karival rendelkeztem. Rogton megkaptam a "ugorj 80-asra" lehetoseget. Azota is benne van a shared pocketben :D. Inkabb beleoltem meg 30 orat amig 80-as lettem. :D
12.
12.
Tempelhoff
#2: Félreértés ne essék nem akarom védeni a játékot, mert a mikrotranzakciót a világ egyik legundorítóbb dolgának találom.
A befejezéssel kapcsolatban akartam írni, hogy kb. nettó baromság amit a tisztelt hozzászóló írt (én is olvastam), a lényeg: SPOILER
Ütős sereget kell gyűjteni (amit in game 0 pénz ráfordítással is el lehet érni) vagy fejleszteni kell az orkjainkat vagy a végjáték során elp*csázzák az erődjeinket. Ehhez persze játszani kell, valamennyi időt ráfordítani (elvégre akció RPG).
tehát a fő gondja azzal volt, hogy nem kap meg ingyen és bérmentve minden überlofass cuccot már a kezdéskor, hanem vagy játszania kell, vagy fizetnie.
Úgyhogy messze nem olyan vészes mint ahogy feltüntetik.
11.
11.
aordog
Ki a hibás?
Elárulom: aki megveszi a félkész szarokat!
Van rá kereslet?
Persze!
Akkor folyt. köv.
10.
10.
exonic
#7: Nem a játék minőségét kritizálom, biztos vagyok benne hogy nem a semmiért elégedettek vele a kritikusok. Az üzletpolitika az, amivel nekem és sokaknak problémája van, évről évre rosszabb és sose lesz vége amíg mindenki day1 vásárol.
Tán csak ki lehet nyilvánítani az ember véleményét, 5 éve, olcsóbban, teljes játékokat kaptunk...
7.
7.
xICEMANx
Eszméletlen jó lett a gém, tele újdonságokkal. Ne hallgassatok a sok kis kretén majomra akik csak mert látták és olvasták, ezáltal ŐK majd jobban tudják!(Link21) Egyszerűen brutál jó lett a game! Mordor-t 100% Complete-ra toltam, ez is az lesz! Csak ajánlani tudom.
4.
4.
imchristailor
Meg az, hogy kb. csúnyább lett a grafika, mint az előző részben volt. Szégyen lett ez a játék. Amennyire ráültem a hype vonatra a bejelentésnél, szerencsére még a pénzem pazarlása előtt leszálltam. Majd egyszer akciósan megveszem.
2.
2.
exonic
Mind szép és jó hogy megmutatják milyen értékeléseket kaptak a kritikusoktól, érdekes módon Metascore-n az USER RATING 3,7. Elég undorító hogy egy Singleplayer játék Pay2win lootbox rendszerrel működik. Hát még az, hogy néhány hozzászóló szerint a valódi befejezésért is fizetni kell, pofám leszakad.
1.
1.
Tony
Kell a fasznak....mar nyomjuk a gamet!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...