Megérkezett a F.E.A.R. X360-as verziójának demója

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 25.
  • Letöltés
Link másolása
X360-tulajdonosok, figyelem! Irigykedtetek a PC-sekre a Monolith F.E.A.R. exkluzívitása miatt? Ne bánkódjatok, végre kipróbálható a játék X360-as változata!
X360-tulajdonosok, figyelem! Irigykedtetek a PC-sekre a Monolith F.E.A.R. exkluzívitása miatt? Ne bánkódjatok, végre kipróbálható a játék X360-as változata!

Ugrás a galériához

Míg a PlayStation 3-mas verzió csendben készülődik, addig az X360-as játékról hetente jelennek meg a friss screenshotok és más nyalánkságok, ráadásként most már egy demó is kipróbálható, mely a horror-FPS egyjátékos módját mutatja be pár percben. Az 542 megás demó az Xbox Live-on keresztül érhető el, irány letölteni!

10.
10.
Roni
Már alig várom az eredeti játékot is!
9.
9.
Ca$h
Valószínüleg az a gond, hogy sima tv-n játszottam a gammával, de sajnos így azt kell hogy mondjam, sokkal szebb a pc-s verzio. Mondjuk nem igazán lehet összehasonlítani a 600-as felbontast egy 1280-assal, úgyhogy valakinek ki kéne próbálnia HD Ready TV-n is... Az irányítás egyébként szerintem szuper jó! :)))
8.
8.
NitroX
Tegnap végigvittem a demót, és amúgy kinyomatm már pcn régen, szóval meg lehet nyugodni, van olyan szép mint pcn, az irányítás az már más tészta...
7.
7.
tjames
Sajnos én is úgy látom hogy a PC-s grafja szebb. Ettől nagyobbat is lehetett volna durrantani X360-on, nem? Ez csak egy kis "rózspatron" nem atombomba....
6.
6.
skiz0
én jelenleg pont tolom PC-n a F.E.A.R.-t, és kijelenthetem, hogy ehhez képest sokkal de sokkal szebb a PC-s verzió, mint az X360-as...

ez 100%!!! pedig én még nem is maxon nyomom, és mégis szebb ezeknél a shotoknál sokkal de sokkal..
5.
5.
Ca$h
Az XBox Live olyan az új X360-nak, mint benzin az autóba... nélküle szinte semmire sem jó... ;)
4.
4.
FNorberto
Köszi fojesz.Meglesem a magazin kínálatot.:D
3.
3.
Chocho
A képeken csúnyább, mint PC-n...
2.
2.
fojesz
Nem tudom lehet-e itthon olyan magazint kapni, melynek lemez mellékletén van Xboxanyag is. Ha igen, azon biztosan fent lesz.
1.
1.
FNorberto
Csak lve-en keresztül?:(Máshogy nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...