FEAR

FPS, Lövöldözõs
Kiadó: Vivendi, Fejlesztő: Monolith
"Csapatunk egyfajta elit alakulatnak is felfogható, melynek tagjai paranormális tevékenységek kivizsgálásával foglalkoznak..."
Értékelés: 9.1

Új stúdiót alapított a Spec Ops: The Line rendezője

Cory Davis, a Spec Ops: The Line kreatív rendezője a Nine Inch Nails gitárosával, Robin Finckkel karöltve alapított új stúdiót, ami az Eyes Out fantázianevet kapta. A csapat pedig már neki is kezdett egy vadonatúj single player játék fejlesztésének.

PlayStation Now - új játékokkal bővült a szolgáltatás

A Sony a hétvégén megerősítette, hogy Warner Bros. korábbi játékai is csatlakoznak a több mint 250 elérhető címet kínáló PlayStation Now szolgáltatásához.

Nyitott világú akciójátékon dolgozik a Monolith

Az első két F.E.A.R. és a Condemned fejlesztője egy LinkedIn-profil szerint már a következő generációs platformokat szemelte ki magának, ám új alkotása még a jelenlegi generációs gépekre is megjelenik.

Leépítések a Warner stúdióinál

Úgy tűnik, a Warner Bros. szereti a Rocksteady Studiost, így hozzájuk nem nyúlnak. Ami mondjuk a Batman: Arkham City fantasztikus eredményei után nem is meglepő. A seattle-i bázist azonban alaposan megnyirbálják, állítólag közel 60 embert eresztenek szélnek mostanában.

Tanulmány a legfélelmetesebb Xbox 360-játékokról

Gondolkoztál már azon, melyek a ma kapható legfélelmetesebb játékok? Melyek vannak tényleg hatással a szervezetedre és a pszichédre? Nem? Nos, van egy cég, amelyik ezen gondolkodott helyetted, s a gondolatot tett követte: felmérést végeztek a témában.

FEAR 3: simán ment a fejlesztőváltás, előzetes

Bizony, ilyen is akad manapság. A készítők összedobtak egy kis "trailert" (ha ezt nevezhetjük annak) arról, milyen érzések keringenek bennük a FEAR fejlesztőváltása kapcsán. A harmadik részt ugyanis a Monolith helyett a Day 1 Studios kalapálja össze.

Csökkent az érdeklődés a F.E.A.R. folytatása iránt

Dave Matthews, a Monolith munkatársa legalábbis így látja, mindezért pedig az alapjátékhoz készült - nem túl jól sikerült - kiegészítőket és átiratokat hibáztatja.

PC játék árzuhanás a Gamekapocs Shopban!

Pro Street, Colin: DIRT, Gothic 3, FEAR Gold, Test Drive, World in Conflict, Gears of War - ezeket most 3-4000 FT-tal olcsóbban veheted meg a Gamekapocs Shopban!

Egyesült az Activision és a Vivendi

Egy 19 milliárd dolláros üzlet keretein belül egyesült az Activision és a Vivendi. Az új kiadó neve Activison Blizzard lett, hogy a WOW fejlesztői se maradjanak ki.

Lezárult a F.E.A.R. Gold nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a CD Projekt Magyarország jóvoltából egy eredeti F.E.A.R. Gold PC-s játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Nyerj eredeti F.E.A.R. Gold játékot!

Nyereményjátékunkban a CD Projekt Magyarország jóvoltából eredeti F.E.A.R. Gold PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Ingyenes térképek érkeztek a F.E.A.R.-hez

A Nightmare és a Synchronicity névre hallgató csomagok után újabb térképekkel bővül az Xbox 360-as F.E.A.R. többjátékos palettája.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

E3 2007: Újra kiegészül a F.E.A.R.

Folytatódik a nagysikert aratott F.E.A.R.! A Sierra Entertainment gondozásában lévő horror-FPS újabb kiegészítő lemezzel gazdagodik.

F.E.A.R. - itt vannak az új pályák

A múlt héten megjelent, új játékmódokat tartalmazó csomag mellé ígéretet kaptunk vadi új pályák készültére. Ma befutott az első csomag!

Új játékmódok érkeztek a F.E.A.R.-hez

Ingyenes kiegészítő érkezett az Xbox 360-as F.E.A.R.-hez, mely két új játékmóddal gazdagítja kedvencünk többjátékos módját.

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

A héten megjelenő játékok

E heti termésünk kissé bőségesebb a múltkorinál, habár még mindig tudunk több, friss megjelenő játékot elképzelni a szoftverábécék polcain...

Három játék is lekési a PS3 európai premierjét

A PlayStation 3-ra készülő The Elder Scrolls IV: Oblivion, a F.E.A.R. és a Splinter Cell: Double Agent sem debütál majd együtt a Sony újgenerációs gépével.

A 101 legjobb ingyenes játék

A 1Up.com érdekes egy érdekes összeállítás formájában összeszedte a 101 legjobb ingyenes játékot - természetesen a gammák mindegyike letölthető!

Karácsonyi Xbox 360 kínálat

Az idei év karácsonyi szezonjára a Microsoft több mint százhatvan darabosra növeli az Xbox 360-on elérhető játékok kínálatát. Lesz mit a fa alá tenni!