Battlefield 1 - részletek a Turning Tides DLC-ről

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 24.
  • Képek
Link másolása
A DICE emeli a tétet a Battlefield 1 Turning Tides kiegészítőjével: a játékosok földön, vízen és levegőben küzdenek majd a dominanciáért a Gallipoli-félszigetért vívott csatában. Kapunk új léghajót és megjelennek a rombolók is.

Végre az első világháború tengeri hadviselésébe is belekóstolhatnak a Battlefield 1-játékosok. A DICE elárulta az első részleteket a decemberben érkező Turning Tides DLC-ről, és mellékelt néhány artworköt is.

Ennek megfelelően az új térképek is a tengerre és a partvidékre fókuszálnak. Az első helyszínünk a Cape Helles, amely a Gallipoli-félsziget partvidékén fekszik. A brit erők az Oszmán-birodalom védelmi vonalait támadják.

Az Achi Baba térkép is ugyanitt helyezkedik el. Az 1915-ös csatában ezúttal a gyalogosoké a főszerep. A dombtetőkön az oszmánok fészkelték be magukat.

Januárban élesedik a Heligoland Bight, a brit királyi tengerészgyalogosok és a német haditengerészet katonái csatahajókkal és repülőgépekkel csapnak össze, míg a földi erők a közeli sziklákon esnek egymásnak.

Szintén januári tartalom a Zeebrugge, amely egy belga kikötő, ahol a közelharcé lesz a főszerep.

A kiegészítőben a britek részéről egy új frakció debütál, ez a Royale Marines, ami pedig az új fegyvereket illeti az M1917 Trench Carbine-t, a Type 38 Arisakát, a Farquhar-Hillt, az M1917 MG-t, a Carcano M91 Carbine-t és a Maschinenpistole M1912/P.1-et vehetjük kézbe.

Találunk új járműveket is egy a C-osztályú léghajó és a romboló formájában, kapunk egy új elit osztályt a The Infiltrator személyében, aki gyorsan sprintel, légicsapást kérhet és mobil spawn-pontokat rakhat le. A megszokott assignmentek, specializációk és megnyitható extrák mellett egy új játékmód, a Conquest Assault is debütál a csomagban.

1.
1.
ollie92
A brit Royal Marine kiegészül pár ANZAC katonával is ! Basszus, a conquest assault már nagyon várós :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...