Nintendo Switch-re tart a Shin Megami Tensei V

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a konzol januári bemutatóján már elhintette az Atlus, hogy új Shin Megami Tensei készül a Nintendo Switch-re, most formálisan is bemutatta a kiadó-fejlesztőcég a folytatást.

Formálisan is bemutatkozott a Shin Megami Tensei V, amit egyelőre kizárólag Nintendo Switch-re jelentett be az Atlus. Habár nem kizárt, hogy más platformokon is megjelenik a játék, a jegyzőkönyv kedvéért érdemes megjegyezni, hogy az előző rész csak Nintendo 3DS-en tette tiszteletét.

A bejelentés részeként az első teaser videót is megkaptuk az Unreal Engine 4-et használó játékhoz, amelyből a sorozat ismerős toposzai köszönnek vissza: a közeljövő Japánját démonok rohanják le, kő kövön nem marad. Habár túl sok részletet nem tudtunk meg a folytatásról, a körökre osztott harcrendszer valószínűleg ezúttal is visszatér, és a démonokat is meggyőzhetjük majd, hogy álljanak mellénk.

Az új Shin Megami készültére egyébként a Switch január bemutatóján utalt először a kiadó-fejlesztőcég, ám akkor semmi konkrétumot, még a játék pontos címét sem volt hajlandó elárulni.

11.
11.
delphijos
Egyetértek. Nem újabb exluzív vitát akarok természetesen, de a Persona 5 annyira jó játék lett, hogy NEKEM már emiatt az egy játék miatt megérte hogy ps-t vettem. Zseniális game.
8.
8.
exonic
#6: +1, így már jobb :)
3.
3.
kamgecam
#1: Én is várom és meg is fogom venni switchre, bár kötve hiszem hogy akár csak megközelíti a P5 szintjét. Egy olyan game mint a Persona 5 egy évszázadban egyszer ha van, és persze a legjobb játék amivel valaha játszottam, elképesztő mélységű filozófiai és kulturális gondolatok, szimbólumok fedezhetők fel benne, megfűszerezve egy "kis" brutálisan őszinte társadalom kritikával, úgy hogy mindeközben ízig-.vérig játék marad. Messze az év játéka, Horizon, Zelda lapos fércműnek hat mellette holott nagyszerű játékok azok is. Nier Automata ami talán a P5 nyomába ér. Kötelező alapmű mindenkinek aki nemcsak gamernek hanem értelmes embernek tartja magát, és nyitott a magasabb fokú kultúrákra, valamint jobban meg akarja ismerni emberségének titkát. Filozófiai alapműnek is lehet nevezni ami kötelező tan-tárgy kéne hogy legyen meg szerintem lesz is a jövőben.
1.
1.
exonic
Pár napja vittem ki a Persona 5-öt, eszméletlenül jó játék volt. Várom ezt is PS4re, remélem arra is megkapjuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...