Assassin’s Creed: Origins - íme, az első fél óra

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 25.
  • Videó
Link másolása
Holnapután veszi be a boltokat az új Assassin's Creed, de ha nem bírsz várni addig, már most belenézhetsz a játék első 30 percébe. Megismerhetjük, hogyan kezdődik Bayek története, nyilván erősen spoileres a tartalom.

A Dualshockers rögzítette az Assassin’s Creed: Origins első 30 percét bámulatos 4K-s minőségben egy Xbox One X-en. A videóban Bayek megteszi az első lépéseket az orgyilkosok testvériségének születése felé. Végre közelebbről is megnézhetjük az arcát.

Természetesen a videó spoileres, így ha a meglepetés erejében hiszel, egy új launch trailert is megnézhettek legalul. Az előzőt itt találod.

Az Assassin’s Creed: Origins október 27-én veszi be a boltokat PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Ha kíváncsi vagy, milyen grafikus opciók várnak a PC-sekre, látogass el ide!

27.
27.
br1Koo
Engem egyébként nagyon érdekelt ez a játék, mert Egyiptomban játszódik, ami érdekes helyszínt szolgálhatna az AC-nek. Reménykedtem benne hogy valamilyen szinten érdekes lehet, de néztem róla videókat és természetesen ugyanaz a 6 éves gyerekek agyát sem megerőltető unalmas játékmenet, érdektelen helyszínekkel meg karakterekkel.. Kár érte.
26.
26.
br1Koo
Azt áruljátok már el kedves adminok, hogy miért azokat moderáljátok ki akik káromkodnak esetleg, ahelyett az idióta takony helyett aki direkt szítja a tüzet?
Én ezt a verebet már kibannoltam volna réges-rég.
23.
23.
hadzsime
#21: Szerintem olyan jó sohasem lesz már mint az Ezios részek voltak. Azoknak a részeknek még volt lelkük. A mai napig a hideg kiráz, ha meghallom a játék valamelyik zenéjét:
https://www.youtube.com/watch?v=FSVHx23ByhM
22.
22.
Fulár
A Black Flaggel kifejezetten jó elvoltam minden szempontból.A Rouge teljesen középszerű volt.A Unity látványvilága egyszerűen lenyűgözött(az első 10 percben)de,hogy az mekkora trágya volt minden más szempontból azt gondolom nem kell kifejtenem?!A Syindicate szintén kellemes meglepetés volt számomra mert bár hamar ellaposodott és kezdett unalmassá váni és Assasins Creedet csak nyomokban tartalmazott,mégis kellemes kikapcsolódást nyújtott.
De amit eddig láttam és olvastam az úr résszel kapcsolatban az olyan szinten hidegen hagy mint reggelente egy adag fagyott kutyaszar a lábtörlőn!
21.
21.
felegyi
Pedig az Ezio trilógia óta várok egy értelmes AC-t, a pirates és a 3 még elment egynek, ami utánuk jött... mindegyik "csalódásnál" azzal nyugtattam magam hogy hátha tanulnak a hibákból és a "buktákból", de ez egyre szarabb lett! Itt végleg kisiklott a vonat, semmi köze az AC-hez!
20.
20.
user101
Hát nem tudom, az Ubi mostanában olyan játszhatatlan szar dolgokat csinál amikkel alig tudok 50++ órákat eljátszani, mint a(z) AC, FC, Division, WachDogs, Wildlands, SouthPark, Rayman... Szar szemét Ubisoft, csupa játszhatatlan vacak... ( Na jó az SP nem is tetszik, de siker :)))
19.
19.
sir princo
Első fél óra után sem vagyok elragadtatva az új AC-tól...és úgy tűnik hogy a unity szebb tőle. Remélem legalább a story színvonalas lessz..
16.
16.
Zoli0507
#15: Mùltkor erről ìrtam. Le lettem hülyèzve, ès hogy "tùl tolom". Ubisoft, mit vàrjon az ember? Lelketlen "gèpiesìtett jàtèkmechanika" èrdektelen kampànyal.

Ìrtam azt is hogy az UBI nem vèletlenül "hallgat" a story, kampàny rèszèről. Ezèrt is hülyèztek.

Rèszemről ugyanaz a fostenger mint az előző rèszek, csak most grafikai oldalròl nagyobbat akartak alkotni, ami lehet sikerült is.. sőt tènyleg gyönyörű a làtvàny. Csak hàt törtèneti oldalròl, valamint szìnèszi jàtèk ugyanùgy nulla.

Büdös èletben nem fogjàk megèrteni illetve felfogni hogy amìg egy jàtèk lelketlen addig akàrmilyen szèp ès nagy de soha nem lesz meghatàrozò vagy kiemelkedő alkotàs.
Annak fènyèben hogy pont ők nyilatkoztàk az e3-on hogy azon vannak hogy a vilàg legjobb jàtèkait kèszìtsèk.... nos ezek vagy tènyleg narkòznak vagy szimplàn ennyire degeneràlt hülyèk
15.
15.
felegyi
Felénél kilőttem a gameplay-t, nagyon nem jött át ez az RPG vonalasított valami... elnagyolt animációk, lelketlen valami lett.
14.
14.
logic5
#11: :D :D :D :D szakadok :D
13.
13.
Őrnagy
Az előző részek is unalmasak voltak. Akkor ez milyen lesz egy ekkora bejárható világgal? Ezt lehetetlen megtölteni változatos küldetésekkel.
11.
11.
tyber16
10.
10.
madSci
#5: A játék ugyanolyan pocsék lesz pc-n is.:) Ha pre-ordereltem volna, most biztos törölném az előrendelést. Majd elaludtam rajta, totálisan unalmas, gépies, mint a tevék futása az elején. Mennyire vártam, de a gameplayek totál csalódást keltőek...
9.
9.
kamgecam
8.
8.
happy1818
skacok mindegy az ....min tolod van ps4 és van bivaly erös pc is :D amúgy meg a shadow of mordor 2 - 230 fps melett ugyan olyan a kép mint 60 fps playstation-on észre sem veszem :D
7.
7.
tyber16
5.
5.
logic5
Szegény konzolosok :D PC-n oda fog verni :D 3.2.1. FIGHT! Sajnos ez az igazság :D
2.
2.
Gykrizsi
#1: én is megnézném, bár sajnos ehhez hozzá kell majd szokni, hogy mostantól minden játék az új gépeken lesz mutogatva, és ez végül is logikus. Egy ps4 játék is gondolom tavaly óta mindig pro-n van hirdetve. Viszont szerintem itt jelenleg inkább csak magasabb felbontást, valamivel több fps-t várhatsz jobb gépen, textúrák szempontjából nem hiszem, hogy jelenleg sok különbség lenne.
1.
1.
razipapi
Én értem ,hogy csodaszép Xbox One X,-en de baromira kíváncsi vagyok ,hogy fog kinézni mezei PS4 en...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...