Assassin's Creed: Origins

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: Ubisoft Montreal
A 2017-ben megjelent részben Egyiptomba látogatunk el.
Értékelés: 8.0

Íróra talált a Netflix-féle Assassin's Creed-sorozat

Noha a múlt heti Geeked Weeken nem esett szó róla, egy élőszereplős Assassin's Creed-sorozat is készül a Netflixnél. Mostanra az is kiderült, hogy ki írja majd az adaptáció forgatókönyvét.

A héten a Ubisoft is ajándékokat oszt

A karácsonyra hangolódásba a Ubisoft is bekapcsolódik, és péntekig minden nap felfed valami új bezsebelhető finomságot. Az ajándékozást az Assassin's Creed: Valhallában használható letölthető tartalmakkal kezdik.

Élőszereplős Assassin's Creed-sorozat a Netflixtől

Újabb videojátékos adaptáció érkezik a Netflixtől, a streamingszolgáltató ugyanis bejelentette, hogy az Assassin's Creed alapján is élőszereplős sorozatot készít majd. A részletekre még várnunk kell, jelenleg a showrunnert keresik a projekthez.

Assassin's Creed: Origins - próbakör a hétvégén

A Ubisoft nem lankad, ha ingyenes játékhétvégékről van szó. Ezúttal az Assassin's Creed-szériát új alapokra helyező Originsre kerül a sor, amellyel június 19-21. között költség és kötöttség nélkül játszhatunk PC-n.

Tanulj történelmet az Assassin's Creeddel!

Nem is olyan rég ingyenes hétvégén próbálhattuk ki az Assassin's Creed: Odyssey-t. Ekkora szerencsénk nincs még egyszer, de egy teljes héten át elérhető lesz ingyen az Odyssey és az Origins történelmi felfedezőmódja, a Discovery Tour.

Humble Monthlyban az Assassin’s Creed: Origins

Az előző hónapokkal ellentétben ezúttal nem kettő vagy három, hanem csak egy játék pontos kilétéről lebbentette fel a fátylat a Humble Monthly, viszont a mostani még így is sokak számára lehet az egyik legvonzóbb ajánlat az évben.

Itt a Monster Hunter-Assassin's Creed crossover

A Monster Hunter World játékosai már megszokhatták, hogy egyszer-egyszer néhány más videojáték univerzumának lakói is ellátogatnak Asterába. Januárban érdemes lesz a csuklyás bérgyilkosokat keresni a tömegben.

Assassin's Creed-ruhákkal bővíti kínálatát a Ubisoft

Assassin’s Creed Kinetic Collection néven atlétikai ruhakollekciót mutatott be a Ubisoft mindazok számára, akik a kora reggeli sötét órákban edzve is a fényt szeretnék szolgálni.

Assassin's Creed - még visszatérhet a multiplayer

A Ubisoft 2014 után, az Assassin's Creed: Unityvel intett búcsút a kompetitív multiplayer módnak, de úgy néz ki, nem végleg. Serge Hascoet, a cég kreatív vezetője ugyanis elárulta, jelenleg is új lehetőségeken kísérleteznek.

A Denuvo lecsapott az egyik népszerű crackerre

A szupervédelem fejlesztője az elmúlt időszakban számos kritikát kapott a Voksi nevű bolgár crackertől, mondván a Denuvo túl nagy terhet ró a processzorra, így a játékok is gyengébben futnak. Most a hatóságok lemeszelték az illetőt.

Csúszik a Skull & Bones megjelenése

A Ubisoft is közzétette az elmúlt üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A Far Cry 5 a kiadó második legjobb rajtját produkálta - 310 millió dollárt termelt az első héten. Viszont a tengeri csatákra kihegyezett Skull & Bones idén már nem jön ki.

Assassin's Creed: Origins - közeleg a káosz

Az egyébként is számtalan frissítéssel és DLC-vel rendelkező játék további újításokkal gyarapodik; az áprilisi frissítéstől kezdve a játék legalapvetőbb tulajdonságait minden játékos a saját kénye-kedve szerint módosíthatja.

A Vivendi végre leszállt a Ubisoftról

Hosszú idő után végre pont került a Ubisoft és a Vivendi közti huzavona végére. A francia konglomerátum eladja az eddig megszerzett részvényeit a kiadónak, így az megmenekül a felvásárlástól.

Csak jövőre jön a következő Assassin's Creed?

A legújabb iparági szóbeszédek szerint a tavalyi sikeres Assassin's Creed-epizód után idén nem kapunk új részt. A sorozat következő darabja jövőre jelenik meg, és az ókori Görögországban fog játszódni.

Assassin's Creed: Origins - elszabadul a fáraók átka

Vérszomjas múmiák, gigászi skorpiók és Anubis istenre hasonlító rémségek sokasága vár rád az Assassin's Creed: Origins legújabb DLC-jében, ami holnap élesedik. Előtte a launch trailerrel szolgálhatunk.

Csúszik az Assassin’s Creed: Origins új DLC-je

Egy héttel később, csak március közepén mutatkozik be az Assassin's Creed: Origins következő letölthető bővítménye, a The Curse of the Pharaohs, amiből a Ubisoft ezúttal tartalmas játékmenet-pillanatokat is mutatott.

Assassin's Creed - jutalom a New Game Plus végén

A tegnapi ingyenes frissítéssel nemcsak a Discovery Tour, de a New Game Plus játékmód is élesedett az Assassin's Creed: Originshez. Az újbóli végigjátszás jutalommal jár, a leggyorsabbak már be is zsebelhették.

Assassin's Creed: Origins - videón a Discovery Tour

Utolsó, premier előtti előzetesét is megkapta az Assassin's Creed: Origins egyik legizgalmasabb újdonsága, a Discovery Tour. A legújabb videóban Jean Guesdon kreatív igazgató és Maxime Durand történész mesélnek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékok, mi pedig szokás szerint listába gyűjtöttük a következő napok legfontosabb premierjeit. Szerencsére ezúttal is kövér a felhozatal, egyik platformon sem fogunk unatkozni.

Assassin's Creed: Origins - becsöngettek a töriórára

Jövő héten élesedik az Assassin's Creed: Origins oktatómódja, a Discovery Tour. A játék tulajdonosai számára ingyenes kiegészítő 75 különböző előadással mutatja be az ókori Egyiptomot.