Hamarosan 2800 ember dolgozhat az Assassin's Creed-szérián

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 17.
  • Biznisz
Link másolása
A Ubisoft legfrissebb jelentése szerint az Assassin's Creed-frencsájz rekordszintet ért el az aktív játékosok számát tekintve, nem véletlen, hogy a kiadó még több embert csoportosít át a fejlesztésekre.

A Ubisoft sem maradt el a legújabb eredményjelentésével, és úgy tűnik, a vállalat jelentősen megnöveli az Assassin's Creed fejlesztői hálózatát. Ez nem véletlen: a brand 2007-től eredő történetének legsikeresebb évén van túl, ami az Assassin's Creed: Valhalla utáni keresletnek és aktív játékosok számának köszönhető.

A kiadó közölte, hogy az elkövetkezendő években 40 százalékkal növeli az Assassin's Creed-sorozaton dolgozók számát, hogy "támogassa a széria ambiciózus terjeszkedését". Magyarán, ütik a vasat, amíg meleg.

Ez azonban nem jelenti feltétlen azt, hogy eszeveszetten munkaerő-felvételbe kezdenének, inkább a cégen belül csoportosítják át a humán erőforrásokat. Jelenleg 2000 ember dolgozik a sorozaton a világ minden táján, a cél pedig 2800 lesz.

A Valhallának egyébként 44 százalékkal több játékosa volt, mint az Originsnek, és 19 százalékkal még az Odysseyt is megelőzte a megjelenést követő időszakban. A mikrotranzakciókból is lényegesen magasabb pénz folyik be hozzájuk a Valhalla esetében, mint a többi játékban.

A Rainbow Six: Siege iránt is 30 százalékkal több az érdeklődés játékidőt tekintve, mint az előző évben, de a The Division 2 is hasonló cipőben jár.

Pedig a Ubisoftnak jelenleg 20 ezer alkalmazottja van, ami kevesebb annál a 20,7 ezernél, akiket 2022. szeptember végén foglalkoztattak.

5.
5.
Blackhard89
Fray Cry szépen fejlődik? Na ne röhögtess...:D Ac Valhala-án meg meglátszik hogy jobban odafigyeltek rá mint eddig. Messze az egyik legjobb Ac játék lett!
4.
4.
Doomsayer
Meghökkentő, hogy nem szégyellnek még játékot kiadni ezzel a címmel.
3.
3.
Kamukaze
#1: Pénzt a legtöbb esetben csak pénzből csinálsz. Az AC meg ugye egy fejőstehén az Uborkának. Akármilyen hulladék is...
2.
2.
crytek
#1: Pont nem érdekli őket. Splinti meg a PoP ra is rágyúrhatnának végre..
1.
1.
Slik
a 2800 emberbol egyiknek se tunik fel h ugyan azt a jatekot keszitik el ujra es ujra? lehet a far cryon „dolgoztak“ elotte ami hasonloan szepen fejlodik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...