Novemberben fejeződik be a Vaják-sorozat

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 27.
  • Cooltúra
Link másolása
A PlayOn szólt, hogy célegyenesbe érkezett a hetedik Vaják-kötet előkészítése, így november közepén végre lezárul Rivai Geralt és Ciri története. A Vaják: A tó úrnőjében Sapkowski elképesztő bravúrral ábrázolja a háborút és a drámát.

A rajongóknak már nem kell sokat várniuk a Vaják-saga befejezésére. November 15-én kerül a boltokba Andrzej Sapkowski sorozatának hetedik darabja, a Vaják: A tó úrnője. A PlayOn még magához képest is gyors volt, nem éveket kellett várnunk a záródarabra, hiszen az előző regény, a Fecske-torony idén tavasszal jelent meg.


A történet ott folytatódik, ahol legutóbb abbamaradt. Cirilla, a cintrai trónörökös a Fecske-toronyban eltűnik saját világáról, és olyan útra indul, ahová sem védelmezője, a fehér hajú vaják, sem mentora, a fekete hajú varázslónő nem követheti. Olyan útra, amelynek a végén a végzet várja - az a végzet, amelyről már oly sok látomás kísértette. Minden a helyére kerül, a kígyó a saját farkába harap, valami véget ér, és valami elkezdődik…

A Vaják-saga befejező kötetében Sapkowski még magához képest is elképesztő bravúrral ábrázolja a nagyszabású háborút és az egyes emberek drámai sorsát. Képzeletének és érzékletes leírásainak hatására megelevenednek előttünk az országok, városok és falvak, a tőle megszokott nézőpontváltások pedig gondoskodnak róla, hogy a sors szőtte történet végét a lehető legalaposabb, legmélyebb módon kapjuk meg.

2.
2.
LtK
Na meg is lepem majd magam vele :D
1.
1.
tyber16
Jajj de jó! Nagyon várós a cucc. Kíváncsi leszek itt hogy zárják le a történetet és, hogy a játék ettől mennyire tért el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...