Márciusban érkezik a Ghost of a Tale

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Emlékszel még a Ghost of a Tale-re? A játékban egy aranyos egeret irányítunk egy olyan középkori világban, amit csak állatok laknak. A cím 2013 óta készül, de a fejlesztés már a célegyeneseben van. Négy hónap múlva megkapjuk.

Egy kis gyorstalpaló, ha lemaradtál a 2013-as bejelentésről. A lopakodós elemekkel megspékelt akció-RPG-re ugyanabban az évben 48,7 ezer euró jött össze az Indigogón. A független SeithCG csapata lényegében egyetlen fejlesztőt takar, ő Lionel Gallat, aki korábban a DreamWorksnél és a Universal Studiosnál dolgozott animátorként. Ezért is tartott olyan sokáig a munka.

A Ghost of a Tale egy sötét fantasy világban játszódik, ahol Tilót, egy bájos egeret irányítunk. Egy veszélyekkel teli kalandba csöppenünk, ahol saját múltunk után kutatunk, és egy titokzatos kataklizma után feltámadtak a holtak is. A játékban ugyan harcolhatunk is, de a lopakodás sokkal inkább célravezetőbb, és néhány helyzetből egyszerűen kidumálhatjuk magunkat. A bejárható világ elég érdekes, tömve van kazamatákkal, mi is egy patkányokkal teli börtönből szabadulunk a történet elején.

Gallat ígérte szerint a kampány mintegy 15-20 órás lesz, ami 60 küldetést jelent, ám ha minden titkot és rejtekhelyet felkutatunk, hosszabb is lehet.

A játék korai hozzáférésű verziója nyár óta érhető el a Steamen és az Xbox Preview programjában. A végleges változat 2018 márciusában érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

5.
5.
Slik
nagyon nagyon jol nez ki
4.
4.
Harkat
Mice & Mystics társasjáték átültetve konzolra és PC-re. :D
3.
3.
Gykrizsi
Esélyes a beszerzése, nagyon jól néz ki
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...