Elképesztően jól fogy az új Super Mario

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 31.
  • Biznisz
Link másolása
A tegnapi nap folyamán nálunk is láthattátok az elmúlt hét brit játékeladási toplistáját, amelyen szoros küzdelemben, második helyen futott be a Super Mario Odyssey az új Assassin's Creed mögött. Ez az eredmény nem véletlen.

Tegnap menetrendszerűen a legfrissebb brit játékeladási toplista, amelyen másodikként zárt a Super Mario Odyssey, épphogy lecsúszva a dobogó első fokáról. Ahhoz képest, hogy Mario legújabb kalandja Nintendo-exkluzívként küzdött az aranyért, ez egy fantasztikusan jó eredmény.

A Nintendo, látva a remek rajtot, most számokat is közölt a játék eladásaival kapcsolatban, és ahogyan az várható is volt, igen magasak ezek. Számításaik szerint ugyanis a megjelenés óta eltelt három nap alatt kétmillió példány talált gazdára belőle - mindez azt jelenti, hogy a közel nyolcmillió Switch-tulajdonos negyede már beszerezte a programot.

A cég részéről azt is kiemelték, hogy a Nintendo Switch regnálása alatt az új Super Mario rajtja volt az eddigi legjobb a játékok között, az pedig még többet elmond, hogy a Nintendo történetében a hatodik legjobb nyitányt produkálta a program. 

6.
6.
GemForge
Nálunk a családban azonnal mindenki kedvence lett.A fiaim (2 kamasz srác) imádják, mindent felkutatnak benne, amit lehet és csodálják az alkotók kreativitását. Én - "szőrös tökű" játékos - nemkülönben. Hab a tortán, hogy a kis kütyü, mindenhova vihető... Teljes képernyős módban 55 collos tévén is gyönyörű, és fantasztikusan fut. Kételkedőknek mondom, hogy ez a játék tényleg felér pl. 2 Horizon ZD-nal...
5.
5.
RangerFox
Ezzel együtt 4 játék van, ami érdekelne a konzolon. Ha majd ez a szám megduplázódik, és lesz dedikált YouTube alkalmazás rajta, akkor beszerzek egyet. De így is végtelen mennyiségű játék vár arra, hogy kijátszhassam őket. Csak persze az idő nem engedi.
4.
4.
#2: Majd idovel jon ra azis amit varsz. Mondjuk sztem 110 ropi ujonnan sok erte
2.
2.
Norbiii
Ps4, Wii U, Wii bőven elehendő, tlán még sok is, ezért jelen pillanatban annyira nem érdekel a Switch, viszont ez az új Mario nagyon kéne, hatalmas élmény lenne! Viszont ha jönne még pl új oldalnézetes Donkey Kong, új Mario party....akkor nagyon örülnék egy Switchnek.
Amúgy meg sosem szerettem a kézi-konzolokat, és bár a Switch asztalinak van úgymond beállítva, azért ez legalább annyira hordozható is, persze lényeg a rá megjelenő jó játékok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...