Elképesztően jól fogy az új Super Mario

A tegnapi nap folyamán nálunk is láthattátok az elmúlt hét brit játékeladási toplistáját, amelyen szoros küzdelemben, második helyen futott be a Super Mario Odyssey az új Assassin's Creed mögött. Ez az eredmény nem véletlen.

Tegnap menetrendszerűen a legfrissebb brit játékeladási toplista, amelyen másodikként zárt a Super Mario Odyssey, épphogy lecsúszva a dobogó első fokáról. Ahhoz képest, hogy Mario legújabb kalandja Nintendo-exkluzívként küzdött az aranyért, ez egy fantasztikusan jó eredmény.

A Nintendo, látva a remek rajtot, most számokat is közölt a játék eladásaival kapcsolatban, és ahogyan az várható is volt, igen magasak ezek. Számításaik szerint ugyanis a megjelenés óta eltelt három nap alatt kétmillió példány talált gazdára belőle - mindez azt jelenti, hogy a közel nyolcmillió Switch-tulajdonos negyede már beszerezte a programot.

A cég részéről azt is kiemelték, hogy a Nintendo Switch regnálása alatt az új Super Mario rajtja volt az eddigi legjobb a játékok között, az pedig még többet elmond, hogy a Nintendo történetében a hatodik legjobb nyitányt produkálta a program. 

8 komment - szólj hozzá!