Hivatalos vanilla szervert kap a World of Warcraft

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Blizzard nem véletlenül gyomlálta ki szorgosan az elmúlt évek során a nosztalgiára épülő privát WoW-szervereket. Bejelentették a World of Warcraft Classicot, amellyel az MMO legrégebbi verzióját játszhatjuk újra.

Az új kiegészítő mellett a nosztalgiára vágyó játékosoknak is kedvez a Blizzard. A World of Warcraft Classic lehetővé teszi a számunkra, hogy elmerülhessünk az MMO különféle expanziók nélküli, régi verziójában. Ezért már régóta rágták a rajongók a készítők fülét.

Sajnos a pontos részletek nem ismertek, mindenesetre a produkciós vezető, J. Allen Brack úgy fogalmazott, hogy "nagyobb törekvésről van szó, mint azt képzeled". A cél az, hogy reprodukálják az eredeti WoW-élményt, persze a 2004-es debütkor tapasztalt kényelmetlenségek nélkül.

11.
11.
Mufika
#6: Nem akarok nagyon híresztelni, de a minap találtam egy ilyet:https://www.warmane.com/ itt van egy TBC s szerver amin sokan vannak, még egézséges az economy, rendes a community (eddig) , de ami a legfontosabb, eddigi tapasztalataim szerint bugmentes!
10.
10.
Yonkou
#9: Pontosan mit basztak el? Értem én, könnyebb lett, de valójában ez csak a casualokra érvényes...
Én speciel már csak a raidelésért fizetek elő, az az élmény változatlanul jó minden kiegben, mythicen a guilddel egy-egy content patch alatt jól elszórakozunk a következőig.... aztán persze kövi kieg előtt mindig kivesszük a "szabit" és visszaveszünk az aktivitásból, de ez mondjuk wotlk végén is így volt (sajnos én akkor kezdtem csak a hc raidelést).
9.
9.
Extol
Ez szánalom. A Blizzard végre rájött, hogy az összes kiegészítő együtt nem üt akkorát mint anno az alapjáték. Elb*szták. Én tudom, mert 10 évig WoW-oztam, olyan voltam mint a drogos, aki kipróbálta egyszer, aztán egyik kiegészítő követte a másikat, egyre laposabb és laposabb élménnyel, de azért remény mindig volt, hogy visszajön a régi feeling. Sose jött vissza, és nem is fog.
8.
8.
gorbesz
Hat, sok sikert nekik. Pszichologiailag az az elmeny amit akkor annyi idosen adott, szerintem megismetelhetetlen. Igy van a regi jo filmekkel, es zenekkel.
7.
7.
s_light
#6: BC lesz szerintem, ha kellő mennyiségű játékos lesz classic-on.
6.
6.
greenmelon
#3: Ne is mondd, a vanillától jobban már csak egy 2.1.X-es szerverre vágyom. :D
5.
5.
Stranger
#2: A teljes MMORPG műfajt kinyírták a túlkönyített játékmenettel. A mai gémek már alapból úgy jönnek. Extraként ott vannak a daily küldetések és a loginért járó extra cuccok... gusztustalan ahogy szándékosan függővé akarnak tenni. De mit várunk egy MMO-tól ha már egy AAA 20 ezer forintos játékba is ilyen elemeket tesznek.
4.
4.
Metrox
Vicces, hogy elején hogy mondogatták, hogy nem kell nekünk vanilia szerver, mert bugos lenne és nem tudnak rá ídőt fordítani. De most úgy tünik mégis csak kell nekik a bevétel és ráérnek most már foglalkozni ezzel is :D
3.
3.
imchristailor
#2: Black Temple, örökké a kedvenc raidem lesz.
2.
2.
s_light
#1: A klasszikus "vanilla" élmény a Bunrning Crusade után kezdett eltűnni, a BC még nehéz volt. Egyre könnyebb , gyorsabb, unalmasabb lett minden.
A küldetések semmilyen kihívást nem jelentettek, az insták egyszerűek, a raid bossokhoz szinte csak gear kellett, a trash mobok csak időhúzásnak voltak ott, folyamatosan kivontak minden kihívást a játékból.
1.
1.
strike19
Ezt tetszik.
Igaz sose WoWoztam pedig 10 évvel ezelőtt mindenki erről beszélt.
Emlékszem minden ismerősöm Wow-zott vagy Counter Stirke-zott 2007-2011 között.
Ma már csak a CS:GO nyomja egy ,kettő.Már senki sem játszik.
A Wow eltűnt a báráti körömből.
Valami Pandás kiegészítővel kezdett a hanyatlás emlékeim szerint.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...