Csökkentik a loot boxok jelentőségét a Paybackben

  • Írta: bobzenub
  • 2017. november 21.
  • Hír
Link másolása
A loot boxok körüli mind hevesebb viták kereszttüzében az EA mérsékli a Need for Speed: Payback játékosainak ráutaltságát a valódi pénzért kiváltható szintlépésre és járműfejlesztésre.

Tovább élesedik a botrány a kiadó pay-to-win módszerei körül: az általános felháborodáson túl már az Egyesült Királyság parlamentjében is napirendre került az ügy. Tűzoltás gyanánt lényegében úgy módosítják a játék fejlődési rendszerét, hogy kevesebb versenyzés és eventekben való részvétel után a korábbiaknál több jutalom üti majd a játékosok markát.

A Need for Speed Reddit-oldalán kiadott közleményben a Ghost Games azt ígéri, hogy ezentúl sokkal szórakoztatóbb élményt jelent majd a játékon belüli progresszió és a kocsik finomhangolása egyaránt. Csak igen nagy jóindulattal feltételezhető, hogy előre nem megfontolt elszámítás eredménye az a rengeteg grind, amit a játék eddig igényelt az előrejutás érdekében a Payback "shipmentre" (szállítmányra) keresztelt loot boxainak igénybevétele nélkül. 

Lényegében minden fejlődéshez köthető jutalmazás során több REP és Bank ponttal számolhatnak majd a játékosok a továbbiakban, legyen szó eventekről, bait crate-ekről vagy Roaming Racer versenyekről, továbbá a nem első helyezések után járó jutalmak mértékét is megnövelték. 

A Ghost Games további, elsősorban a tune-up shopokat érintő változtatásokat ígér, azon belül is azok kínálatán belül. A shopok alapjáraton kártyákat kínálnak, amik bizonyos alkatrész- és fejlesztéstípusokat takarnak, ám hogy a játékos konkrétan mely alkatrészhez jut a kártyák megvásárlásakor, az teljesen véletlenszerű volt idáig. Ennek alternatívájaként a fejlesztőstúdió tokenek bevezetését javasolja, amivel javíthatóak a kívánt alkatrészek megszerzési esélyei. 

10.
10.
#9: Egy kicsit esküszöm elhittem, hogy az elozo hibáit javít a jobb játékot csinalnak es nem cseszik el, de ezek akkora nyomorekok, hogy meg a siker kapujában is inkabb valami szart akarnak raderoltetni, lol, ez ongol lett!
9.
9.
KőbányaKispest
Azért jó logika... át akartak b*szni, nem sikerült, hiszti lett, most közölték hogy na akkor jóvanna, nem megszüntetjük, hanem CSÖKKENTJÜK, és akkor már egyből jönnek a jaj de rendesek, meg pozitivan csalódtam bennük, meg hasonló szarságok.
3.
3.
Derivel
Nem mintha bármi gond lett volna vele. Konkrétan 10 óra alatt meg sem találtam ezt a fizetési lehetőséget. Rákényszerülve pedig abszolút nem voltam.
1.
1.
fitymanyereg
Dícséretes lépés ezektől a zsiványoktól!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...