Újabb három Jak-játék költözik PlayStation 4-re

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sony áprilisban jelentette be, hogy az emulátorát hadrendbe állítva még idén PlayStation 4-re költözteti a Jak and Daxter-sorozatot. Habár nem sok maradt hátra az évből, tartja magát az ígéretéhez.

Tartja magát az ígéreteihez a Sony, és még idén PS4-re költözteti a Jak and Daxter-sorozatot. Míg az első rész már augusztusban megjelent a platformra, a Jak II-re, a Jak 3-ra és a Jak X: Combat Racingre jövő hét szerdáig, vagyis december 6-ig kell várnunk.

A játékokat egyesével, illetve csomagban is megvásárolhatjuk. Miután az eredetileg PS2-re megjelent címeket nem remasterelik, csak emulálják, a látvány mindössze minimálisan fejlődik majd, viszont a jobb felbontásnak hála mindenképp szebb lesz az összkép, emellett kapunk trófeákat, SharePlayt és Remote Play-támogatást is többek között.

2.
2.
Bnecne
Soha nem értem meg az olyan emberek logikáját aki szerint felesleges a visszafelé kompatibilitás xbox-on de ha szökő évente a Sony bejelenti hogy PS2 vagy éppen PS3 címét újra kiadnak ps4re akkor még eldobja az agyát tőle (úgy hogy újra meg kell venni )(nem speciel ezzel az oldalon van ez a gondolat menet de rengeteg külföldi oldalon ez megy)
1.
1.
cyberstaker
Bejövős! Ártól függően zsákolni kell :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...