Itt a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha új verziója

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 26.
  • Letöltés
Link másolása
A magyar dez0wave remek karácsony ajándékkal lepte meg a fanokat. Elérhető a S.T.A.L.K.E.R. – Lost Alpha új verziója, amely az alapjáték mellett minden javítást és kiegészítőt tartalmaz. A csomag teljesen ingyenes!

Májusban jelent meg a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha Developer’s Cut, a fejlesztést a magyar dez0wave és kicsiny csapata végezte. A végleges verzió három évvel a korai változat után látta meg a napvilágot, de még közel sem volt tökéletes. A srácok fél év alatt jelentkeztek az 1.4005-s verzióval.

A total conversion célja  olyanná varázsolja a S.T.A.L.K.E.R.-t, mint amilyennek a GSC a 2001-es bejelentéskor megálmodta. Sokkal nyitottabbá, még több lehetőséggel a Zóna kalandorai számára.

Az új build több száz javítást és extra tartalmat vonultat fel. A játékot innen töltheted le, nem szükséges hozzá az alapjáték. A kicsomagolt állományokat aztán telepítened kell, de vigyázz, az előző verziókkal nem kompatibilis az anyag!

68.
68.
#60: A moderátor ugyanúgy szopatja, mit vársz?
66.
66.
szinkron
#43: Beszélek és értek angolul. El tudok olvasni egy használati utasítást és egy verset is vagy meg tudok nézni felirat nélkül egy filmet. Számodra ez hihetetlen? Mi a kérdés? Magadat jellemzed.
65.
65.
frankdelgado
#64: Làtod h most ez tetszik neki, igazàbol jól esik neki h törődünk vele. Ez ne legyen màr baj. Lehet, h pont e miatt nem lesz belőle sorozatgyilkos. Tucóval elvisszük qrwàzni -amit ő fizet , hisz van zsé dögivel-aztàn minden a helyes mederbe terelődik.
64.
64.
experto11
#62: Eredetileg ez a cikk a Stalkerről szólna nem az hogy egy felhasználót piszkálunk.
62.
62.
hadzsime
#60: Nemár, végre egy érdekes téma, te pedig töröltetnéd. Mivel lenne jobb, ha egy blogban folyna tovább a beszélgetés?
61.
61.
experto11
#60: Yanez nem törlöd a felesleges kommenteket?
60.
60.
experto11
#58: Szerintem a moderátoroknak törölniük kéne az összes felesleges kommenteket.
55.
55.
experto11
#54: Van olyan akit szeretsz?
Főleg rokonokra gondolok.
54.
54.
crytek
#53: Az embernek ha valaki kell szüksége van rá azért tesz = csinálja, műveli mindent elkövet ,hogy érte tegyen.
Engem egy centit nem mozdít de még a gondolatig sem ,hogy én akár 20 km-re is elmenjek "nyaralni". Nem iszom így aztán pláne nem érdekel milyen italok vannak májámiban

Nekem nincs pénzügyi gondon a 12 év alatt amióta dolgozom a pénzem min 75%-a mindig bent marad és lekötöm ami újabb összeget hoz magyarul tele vagyok mint a papok ****-vel... DE ,DE ez nem = azzal amit az átlag magyar felvázol ha van pénz azonnal elkell ba**ni mindenre.... Teljesen máshogy látom a dolgokat mint kb bárki más a világon.
53.
53.
Yanez
#52: Gondoltam. Vannak dolgok, amelyeket ha nem próbálsz ki, nem tudhatod, hogy tényleg nincs rá szükséged. Ezt tapasztalatból mondom. Pont úgy gondolkodtam mint te, míg nem húztak el egyszer egy Miami nyaralásra. Azóta gyökeresen megváltozott a véleményem róla. Pedig hidd el, pontosan úgy gondolkodtam mint te!

Ételek és italok terén is ilyen voltam, míg rá nem világítottak arra, mekkora különbség van köztük, és milyen az, amikor úgy Isten igaziból élvezel egy jó italt és egy minőségi ételt. Nem pedig vedelsz és falsz mindet sorba, és azt hiszed wow de kúúúl! Nyaralás és nyaralás között is ugye pont ilyen a differencia.

A lényeg egy: amiről/amiben nincs tapasztalatod, arra nem vághatod rá azt, hogy nincs rá szükséged. A pontos kifejezés: lehet hogy szükséged lenne/van rá, csak nem tudsz róla. Gondolom a gépezésről sem egyik pillanatról a másikba döntöttél úgy, hogy szükséged van rá. Ki kellett próbálnod, időt adnod neki, megtapasztalni milyen. Ugye? A makacssággal pedig (miszerint de neked akkor sincs rá szükséged), csak magadnak ártasz, nem másnak.

Megint más kérdés, ha bizonyos okokból nem csinálod azt, amit: pl egészségügyi, anyagi, vagy ha pszichológiai háttere van a dolognak. Az akkor nem szükséglet kérdése.
52.
52.
crytek
#51: Mondom nem járok nyaralni. Minek mennék. Itthon van a gépem amivel bibelödök állandóan.
51.
51.
Yanez
#50: Oksa. :) Eddig hányszor voltál nyaralni és hol?
50.
50.
crytek
#49: A többi siteról akikkel már évek óta együtt "bandázunk" a neten :)
Bárhol felteszed a kérdést vagy csak beirod ezeket így na vajon ki lehet ez. Engem dob ki a gép
Nyugodt szívvel elmondok mindent csak kérdezni kell. Nem vagyok terrorista ,hogy bármi rejtegetnivalóm legyen.
49.
49.
Yanez
#48: "Semmi okom hazudni aki ismer tudja ,hogy minden amit leírtam igaz"

Ha minden amit leírtál igaz, akkor ki az aki ismer?
48.
48.
crytek
#47: LOL. Mert valaki nem követi a trendeket meg máshogy él mint az "átlag" már kamuzik. Gratulálok ehhez a felfogáshoz.

Semmi okom hazudni aki ismer tudja ,hogy minden amit leírtam igaz.
47.
47.
frankdelgado
#46: Te azt gondolod h itt ezt bàrki megette? De aranyos....
46.
46.
Juha
#45: Szép etetés, csak úgy kapnak a horogra, pacsi! ☺
45.
45.
crytek
#43: Van felirat is a világon szóval nem érdekel szikronos-e a film vagy sem. Könyvet nem olvasok már nagyon régóta.
44.
44.
frankdelgado
#42: Nagyon sok magyar nyelvű pornó van. Sőt valahol olvastam egy cikket, hogy kis országunk méretéhez és lakosságához képest mi adjuk a legtöbb pornószínészt.

https://444.hu/2016/11/28/statisztikai-teny-hogy-magyarorszagrol-szarmazik-a-legtobb-pornosztar

Persze 444, tehát mindenki ugy kezeli a hírt ahogy gondolja :)

Mindenesetre elég sok mindenben brillírozunk mi magyarok. A nemzetközi híreket meg a Gamekapocs és társai lelkes szerkesztői lefordítják nekünk, hogy globálisan mi is rendben legyünk.
43.
43.
frankdelgado
#41: Amiket írsz, abból azt vonnám le következtetésként, hogy Byron-t és Shelley-t olvasol eredetiben :) Gondolom a szinkronizált filmek témáját fel se hozzam :) :) :) :)
42.
42.
crytek
#41: Azt ki a rákot érdekelnek a világ a dolgai itt élek magyarba ki nem ****ja le mi van máshol? :)
41.
41.
szinkron
#29: Ki mondta, hogy nem létezik? De ki tud többet a globális kultúráról, aki csak magyarul beszél, vagy aki beszél más nyelvet is? Ne legyél már annyira büszke, hogy csak magyar emberrel vagy képes beszélgetni életed végéig csak magyar újságokból tudsz tájékozódni a világ dolgairól. Én megőrülnék ettől a beszűkültségtől. nem irigyellek
37.
37.
crytek
#36: Nem szoktam és bármennyire is hihetetlen nem is vágyom rá.
36.
36.
frankdelgado
#35: Ha már így megnyíltál...dugni azért szoktál? Mármint nem egyedül. Próbáld ki, egész jó, sőt lehet vegyíteni a kettőt, lást a Kardhal című film egyik népszerű jelenete. A stukkert a tarkóhoz összetevő lehet opcionális.
35.
35.
crytek
#32: Szimplán semmi más nem érdekel a gépezésen kívül.. Ez vedd szó szerint mert így van. Na jó járok focizni de az életem 80%-a gépezés mondjuk 15% a munka és 5% a foci.... Totál nem érdekel minden létező más dolog. Nem érzem szűkségét semmi másnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...