Lootboxokat kap a Ghost Recon: Wildlands is

A Ubisoft a Ghost Recon: Wildlands hivatalos oldalán jelentette be, hogy a játék következő frissítésével, az Extended Opsszal együtt érkeznek a Battle Crate-ek, amelyek tartalma biztosan nem befolyásolja majd a játékmenetet.

A lootbox-láz a Ghost Recon: Wildlandset is utolérte, így még a hónap vége előtt megérkeznek az úgynevezett Battle Crate-ek, amelyek 400 játékbeli kredit ellenében lesznek majd megvásárolhatóak.

Az Extended Ops névre keresztelt frissítéssel együtt érkező újdonság kozmetikai kiegészítéseket (köztük fegyver- és járműskineket) fog tartalmazni, vagyis a játékmenetre nem lesz kihatással. Egyelőre nem tudni, hogy mennyibe kerül majd egy láda, ha valós pénzért szeretnénk megvásárolni, de a Ubisoft megerősítette, hogy az így megszerzett cuccok a játékkal töltött órák után is beszerezhetőek lesznek. A rendszer szerencsére nem bünteti majd a játékosokat, így duplikációra sosem kerülhet sor.

Indulásként két ládát mindenki kapni fog. A Spec Ops a PvE-módban lesz beváltható, így nem meglepő módon főleg egyjátékos és kooperatív játékmódra kihegyezett elemeket rejt, míg a Ghost War a PvP-módban ígér izgalmas újdonságokat. A kapott kódokat a Ubisoft Club felületén tudjátok majd beváltani.

12 komment - szólj hozzá!