Első előzetesen a Venom

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 8.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sonynak annyira bejött Pókember kölcsönadása, hogy a siker láttán úgy döntöttek, saját, jó eséllyel Pókember nélküli Pókember-univerzum építésébe kezdenek. Az első ilyen film a rajongók körében is népszerű Venomról fog szólni.

A Sony Pictures tegnap még csak egy minimalista plakáttal jelezte, hogy lassan berúgják az őszi szezont erősítő Venom kampányát, ma délután pedig befutott az első előzetes is, amiben ugyan mindenki felbukkan, de a videó a teaser jellegéből adódóan inkább csak a hangulatra gyúr rá, konkrétumok nemigen történnek és látszódnak.

A filmet a Zombieland rendezője, Ruben Fleischer dirigálja, a forgatókönyvet pedig a nagyot szólt Jumanji és a Pain & Gain írója, Scott Rosenberg vetette papírra. A Venomban Tom Hardy mellett szerepelni fog még Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate és Woody Harrelson.

A Venom október 4-től lesz megtekinthető a hazai mozikban.

6.
6.
Gykrizsi
#5: A hónap legnagyobb filmötlete XD, csak ne hangosan mond ki, mert a Disney még a végén megcsinálja
4.
4.
LightRaven_HU
Tom Hardy-n nem fog múlni, napjaink egyik leginkább fejlődő színésze.
2.
2.
Gykrizsi
Ez kicsit csalódás volt, nem sok érdekes dolog volt benne. Bevallom, én valami horrorosabb, antihősös cuccra számítottam, de a most látottak alapján, félek, hogy ez is egy ilyen "a gonosz céges ficsúr megszerzi magának a fekete lötyit, aztán jól le kell győzni" film lesz. Mindenesetre bizakodom, de ez most nem győzött meg.
1.
1.
Hab
Hát ez nem túl sok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...