Blogajánló: Milyen legyen a következő GTA?

Link másolása
Ezúttal nem volt olyan könnyű dolgom, mint a múlt héten, ugyanis rengeteg írás született a blogszekcióban. Egyesek a GTA-sorozat következő epizódján elmélkedtek, míg mások játékra invitálják a látogatóikat.

A héten szinte minden napra jutott egy-egy új alkotás a blogszekcióban, így nem volt egyszerű kiválasztanom három írást közülük. Ezért, mint mindig, most is arra biztatom a kedves olvasót, hogy látogassa meg blogírókat és böngéssze át a felhozatalt!

No, de lássuk is a kiemelt írásokat:

Subnautica - kindzsal friss blogjában a népszerű tengeralatti túlélőjátékról mesél, melynek 1.0-s verziója most januárban érkezett meg. Olvasd el írását, hátha te is kedvet kapsz a játékhoz!

Milyen legyen a GTA 6? - ezt kérdezi blogjában Norbiii, és ad is rá pár ötletet. Mint mindig, a kommentek között te is megoszthatod véleményed, úgyhogy mindenképp less rá az blogra.

Gamekapocs Play! vol.1 - godach egy játékos bloggal készült, melyben a tagok mérhetik össze a tudásukat. Az első körben Frogger-versenyt hirdetett - játékszabályok a blogban!

Ez volt hát a heti Blogajánló, jövő héten találkozunk!

10.
10.
hedzsooo
Legyen cyberpunkos, akkor aztán a Cyberpunk 2077 mellé/előtt kapunk még 1 atomjó játékot a témában! ;D :-)
9.
9.
barackostej
#1: Tényleg csak perceken múlt. :D
8.
8.
Norbiii
A GTA blogom alatt válaszoltam a kedves hozzászólóknak az utóbbi kommentekre is, és itt is köszönöm a sok hozzászólást, véleményt.
7.
7.
GAMEROD
Ha ennyire semmibe veszik a single player részt akkor kár is ezen gondolkodni. A legjobb az lenne ha még a GTA 5 térképhez jönne San Fierro és Las Venturas egy jó hosszú Single playerrel karöltve.
6.
6.
ollie92
Milyen lesz ? Szerintem még silányabb, kurtább sztori és tartalmasabb multiplayer mégpofátlanabb sharkcardokkal....
5.
5.
Necreon
#4: Belegondolva, még jobb is így. Tovább marad úgymond aktuális. Egyébként - nyilván - nem vagyok elégedett vele, legalább is olyan értelemben hogy így is 3300 karakterbe fért bele amit mindenképp átadnék, és úgy érzem a végeredménnyel nem "szolgáltattam igazságot" a stúdió munkájának. Magyar hülyén hangzik de ha "did justice" -ként él a fejedben a mondat ezen része akkor mindjárt más. Annyi minden ki vagy hagyva, amibe egyszerűen nem mehetek bele mert 5000 karaktert lazán megütné, és akkor már kellene hozzá a többi is, és ez így a száraz anyag csak amellett amit én szeretnék mondani. Az előbbinek durván 20%-át kapja meg az olvasó ahhoz képest amit a játék ajánl.
4.
4.
Yanez
#1: Pech! Viszont lehet bekerülsz a következőbe, mert mesteri bejegyzést véstél!
3.
3.
Norbiii
Gratulálok a többieknek a blogokért, én meg nagyon szépen köszönöm, hogy bekerülhettem, rég írtam blogot, nagy örömet szereztél, szereztetek vele, hogy a blogajánlóban lehetek. :)
Mindenkit bátorítok, hogy írjatok, és írjatok! :)
2.
2.
Yanez
Nagyon jó volt a heti blogtermés! Mindenkinek nagy gratula!
1.
1.
Necreon
Írta: barackostej: 57 perce.
Átnézek a saját oldalamra. 1 órája. Fuuuuuuck :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...