A Trion Worlds újraindítja a Defiance-t

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A 2013-ban megjelent Defiance egyike volt az első shared world koncepcióra épülő online shootereknek. A Trion World úgy gondolta, hogy egy nagygenerált követően újraindítja a játékot Defiance 2050 címmel.

Amikor a Defiance megjelent, elég nagy hírverést kapott, hiszen egy folyamatosan változó világot kínált, amit a játékosok befolyásolhattak, pluszban egy párhuzamosan futó TV-sorozattal is felvértezték. A Syfy-on futó széria sajnos nem sikerült a legjobban, pedig a koncepciója érdekes volt: a játékbeli események befolyásolták a sorozat sztoriját és fordítva. A gyér érdeklődés miatt a megjelenést követő évben free-to-play modellre váltott a cím.

A Trion Worlds idén nyáron feltámasztja a játékot Defiance 2050 címen PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A fejlesztők teljesen újjáépítik az eredeti játékot, és alaposan átdolgozzák az alrendszereket. A grafika is javulni fog, igazodva a jelenlegi konzolok képességeihez: élesebb textúráknak és magasabb felbontásnak örülhetünk.

A lényeg azonban nem változott: a megszálló idegeneket verjük vissza, MMO-stílusú raideken vehetünk részt, lootolhatunk naphosszat és fejleszthetjük karaktereinket. Szerencsére a TV-sorozat nem tér vissza. A zárt bétára már feliratkozhattok.

1.
1.
Zelgadis187
Én szerettem a sorozatot ! Láttam már sokkal rosszabbat amit meg túlértékeltek szerintem . A játék gyorsan unható volt .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...