Premier előtti utolsó előzetesen a Q.U.B.E. 2

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 2.
  • Videó
Link másolása
Ugyan a Q.U.B.E. második felvonásának megjelenése még kicsit odébb van, de a fejlesztésért felelős Toxic Games úgy döntött, inkább már most bemutatják a játék utolsó kedvcsinálóját.

Nem ez az első alkalom, hogy játékmenet-pillanatokkal színezett előzetest kap a Q.U.B.E. második felvonása, de most először érkezett olyan hangulatfokozó, ami a játék történetének ismertetésére is komolyabb hangsúlyt fektet. 

A folytatásban egy Amelia Cross nevű nőt alakítunk majd, akinek fogalma sincs arról, hogyan került a játéknak otthont adó bolygóra. Ahhoz, hogy hazajusson, számos fejtörőn és izgalmas feladványon át vezet majd az út. Ebben segítségünkre lesz mágikus kesztyűnk, amivel a környezet elemeit tudjuk manipulálni. Összesen 11 fejezeten keresztül mesélik majd el az alkotók Amelia különös kalandját.

A játék 2018. március 13-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
Rakottkrumpli
#3: Az első részt pont azért nem próbáltam ki, mert nekem is csak egy portál copy-nak tűn. A második rész első trailere miatt viszont elkezdtem az elsőt és rájöttem ,hogy nem túl sok köze van hozzá, azon kívül, hogy logikai feladatok vannak ebben is (meg a design egy kicsit)
3.
3.
Matt8888
Kicsit mintha ilyen kibovitett Portal 2 feeling volna
1.
1.
Darksiders84
Ez gondolom csak letöltös 6 ezerért Ps4-en?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...