Blogajánló: Milyen legyen a PlayStation 5?

Link másolása
Kis csúszással megérkezett a Blogajánló, melyben a blogszekció múlt heti terméséből szemezgettem nektek. Játékajánló és egy kis elmélkedés is bekerült a felhozatalba.

Időhiány miatt ezúttal hétfőre csúszott a vasárnapi blogajánló, amiben most is három írást ajánlok a figyelmetekbe. Ettől függetlenül érdemes benézni a blogszekcióba, és meglesni a többi anyagot is!

Milyen legyen és mit tudjon a PlayStation 5? - Yanez szokásához híven érdekes témával állt elő - blogjában a Sony következő generációs konzoljáról álmodozik. A kommentszekcióban érdekes beszélgetés alakult ki, így érdemes a ránézni a hozzászólásokra is!

God of War ajánló - Gora egy játékajánlóval lepett meg minket, melyben a Sony egyik legfontosabb exkluzív szériájáról beszél. Érdemes benézni, ha még nem volt szerencséd a sorozathoz, hátha kedvet kapsz hozzá!

Last Man Standing - colors egy rövid bemutatót rakott össze a címben is szereplő battle royale típusú játékról. Ha meguntad volna már a PUBG-t vagy a Fornite-ot, akkor itt egy jónak tűnő alternatíva.

Ez lett volna a (múlt) heti blogajánló, vasárnap újra jelentkezem.

3.
3.
cannondale
2.
2.
barackostej
#1: Nem, csak néha elcsúszok vele.
1.
1.
Yanez
Gratula az íróknak! A múltkor mintha mondtad volna, hogy hétfőként lesz az ajánló, nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...