Ősszel jelenik meg a Decay of Logos

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Szépen halad a portugál Amplify Creations bámulatosan kinéző akció-RPG-jének fejlesztése. A Decay of Logost az európai népmesék ihlették, egy hatalmas összekapcsolt világot járhatunk be egy csodaszarvas nyergében.

A tavaly márciusban bemutatkozott Decay of Logos egy lány és elk kísérőjének történetét meséli el. Miután a király egyik fia feldúlta hősünk faluját, találkozik a mitológiai lénnyel és jó barátok lesznek. A lány elhatározza, hogy bosszút áll szerettei haláláért és nagy utazásra indul, küldetése során megannyi titokra derít fényt a királyról és fiairól. Lassan felismeri, hogy nem minden az, aminek látszik.

A portugál Amplify Creations csapatát a Dark Souls és a The Legend of Zelda: Breath of the Wild hatalmas világa ihlette. Ez is egy külső nézetes fantasy akció-RPG, ám a srácok leginkább az európai folklórból merítettek.

Egy hatalmas világot járhatunk be, amely tömve van titkos helyekkel és tárgyakkal. Folyamatosan új fegyverekre, páncélokra és felszerelésre bukkanunk, a Decay of Logos fejlett szintező rendszerrel és harci mechanikával rendelkezik. Semmi sincs túlbonyolítva, mindent mi magunk tanulunk meg könnyedén.

A kiadásért a Rising Star Games felel majd, a Decay of Logos ősszel érkezik PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switch-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...