Komoly elbocsátások az Orcs Must Die! fejlesztőinél

  • Írta: szlav
  • 2018. március 28.
  • Gyászhír
Link másolása
Az Orcs Must Die!-ért felelős Robot Entertainment megválik a fejlesztőgárda majd’ felétől. Az eddig két külön projekten dolgozó csapat mostantól egy játék fejlesztésére fókuszál majd.

Úgy tűnik, nem volt minden rendben a Robot Entertainment háza táján. Az Orcs Must Die!- és a Hero Academy-szériákért felelős amerikai stúdió harminc embert bocsátott el a fejlesztőbrigádból. A cég vezérigazgatója, Patrick Hudson a közleményében elárulta, hogy miért is kellett elválniuk a stábjuk felétől:

„Az utóbbi másfél évben két csapatunk dolgozott két különálló projekten. A cégünk mostantól azonban csak egy saját játék fejlesztésére fog összpontosítani. Sajnos ez egyben azt is jelenti, hogy kénytelenek vagyunk a fejlesztőcsapatunk méretét ehhez igazítani. Azt a szörnyen nehéz döntést hoztuk végül, hogy megválunk több mint harminc tehetséges és elszánt fejlesztőtől.”

A drasztikus elbocsátások ellenére megígérték, hogy továbbra sem áll majd le az Ors Must Die! Unchained és a Hero Academy 2 naprakészen tartása. Már csak arra kell várnunk, hogy lerántsák a leplet az új, egyelőre titkos projektről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...