Ingyenes hétvége előtt a Ghost Recon: Wildlands

Jó hírünk van a vásárláson vacilláló olvasóink számára, eseménydús hétvége előtt áll a Ghost Recon: Wildlands: akciók, ingyenes hétvége és a frissen startoló Year 2-tartalmak várnak az érdeklődőkre.

Ma érkezik a Ghost Recon: Wildlands második támogatási évadának első frissítése, mely új PvE-küldetést hoz a játék világába a Splinter Cell hősével, Sam Fisherrel a főszerepben. Emellett pedig bemutatkozik a PvP-re hangolt Sabotage játékmód is.

Ráadásként a játék magyar idő szerint április 12-én, 9 órától egészen hétfő, vagyis április 16-án, reggel 8:59-ig ingyenesen elérhető lesz minden érdeklődő számára. Ezúttal azonban a Ubisoft megerősítette, hogy nem lesz lehetőség a játékot az ingyenes időszakra készülve előtölteni.

Ezenfelül a kiadó 67 százalékos akciót szab ki a játék Standard-, Deluxe- és Gold-kiszerelésére, akárcsak a Season Pass-tartalmakra.

Ahogyan a Ubisoft ingyenes hétvégéin lenni szokott, az Xbox One-játékosoknak nélkülözhetetlen lesz Xbox Live Gold-előfizetés a játék és az akciós kínálatok eléréséhez is, míg a PlayStation 4-tulajdonosok számára a 43 GB szabad hely mellett semmi egyébre nem lesz szükségük. Az akciók a PC-s tábor számára Steamen és uPlayen egyaránt elérhetők lesznek.

A leárazás minden platformon április 23-án ér véget.


8 komment - szólj hozzá!