Worlds Adrift - közeleg a korai hozzáférésű változat

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 13.
  • Korai verzió
Link másolása
A Bossa Studios több éves fejlesztés után újabb mérföldkövet ért el: május közepén érkezik a Worlds Adrift Early Access-verziója. Egyéves zárt bétatesztelés után debütál a hatalmas léghajókat szerepeltető MMO.

Régen nem hallottunk már a Bossa Studios új projektjéről. Noha a premiert 2017-re ígérték a srácok, inkább egy jó hosszú zárt bétatesztelésnek vetették alá a Worlds Adriftet.

Az I Am Bread fejlesztőinek első komolyabb játékában hatalmas léghajókat építhetünk, és legénységet toborozhatunk. Az anyag egy misztikus történelemmel felvértezett világban játszódik, amely a játékórák elteltével teljesedik ki majd előttünk.

A játékosok egy remek szerkesztőfelületet (Island Creator) is kapnak, amellyel az égi szigeteiket felépíthetik, új objektumokat készíthetnek, így a világ szó szerint a mi kezünk alatt teljesedik ki. További érdekesség, hogy szövetségbe léphetünk más játékosokkal, és beállíthatjuk a személyes céljainkat is.

A Worlds Adrift korai hozzáférésű változata május 17-én élesedik a Steamen 23 eurós áron.

4.
4.
misterbates
Sziasztok, magyar játékosokat keresek. Egy jó fregattra való emberre lenne szükségem.
Steam: Misterbates the Kraken
3.
3.
Razielhu
Jól néz ki, de valami ilyesmit sokkal szívesebben képzelnék el egy journey-féle singleplayer felfedezős játékként vagy valami hasonló settinggel. MMO-ként szerintem hamarabb unalomba fullad az egész
2.
2.
hadzsime
Remélem nem egy No Man's Sky lesz a végén belőle.
1.
1.
Matt8888
Fhú ez azért eléggé jól néz ki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...