Trailblazers - a Splatoon kartjátékként

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 28.
  • Videó
Link másolása
A Supergonk arcade versenyjátékában nemcsak a célba érés a fontos, hanem az is, hogy a pályaíveit a saját festékünkkel szórjuk meg, így dominálva a futamokat. Akár csapatban is nyomulhatunk a 3v3-as kooperatív módban.

Trailblazers alaposan felforgat mindent, amit eddig a kartjátékokról tudtunk. Csapatunk egy tagja felfesti a pályát, miközben a többiek versenyeznek, az így kapott színes íven pedig nagyobb lendülettel roboghatunk végig. Hiába egyszerű a képlet, mély taktikai lehetőségek rejtőznek benne.

Ha például kifogyunk a festékből, akkor sincs baj, az ellenfél csapat íveit még így is szabotálhatjuk, elmaszatolhatjuk. Minél nagyobb lendületet kapunk, annál gyorsabban száguldhatunk, ráadásul pilótáink egyedi képességekkel is rendelkeznek. Néhányan a festékszórásban jók, mások inkább a gyorsulásban.

A játékban helyi és online multiplayer is helyet kap, ráadásul a PC-sek a PS4-esek, az Xbox One-osok és a Switch-játékosok ellen is nyomulhatnak. Persze az egyjátékos kampány sem marad ki a május 8-án érkező anyagból.

Megérkezett a második előzetes:

2.
2.
A Decksplash is megpróbálkozott már a Splatoon-recepttel, de ők elhasaltak. Mondjuk ez komolyabbnak is néz ki annál, meglátjuk, mi lesz belőle.
1.
1.
Duken
Ez jó lehet nagyon!Összegyúrták a Mario Kartot és a Splatoont! Ha változatosak lesznek a pályák és tartalmas lesz akkor kasszát robbanthatnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...