Ingyenes a Stories: The Path of Destinies

  • Írta: szlav
  • 2018. május 12.
  • Akció
Link másolása
Jövő héten jelenik meg a Spearhead Games következő játéka, az Omensight. Ennek apropóján a hétvége folyamán ingyen bezsebelhetjük Steamen a stúdió előző munkáját.

Egy gyönyörű világú akció-RPG lehet most a tiétek. A Stories: The Path of Destinies 2016 áprilisában jelent meg, s Reynado a róka kalandjait mutatja be, aki közönséges csavargóból válik a nemes ellenállás vezérévé, hogy legyőzze a királyság felett uralkodó gonosz császárt.

Ha kíváncsiak vagytok erre a könnyed játékra, akkor nincs más dolgotok, mint a hétvége folyamán lekattintani azt a Steam áruházából. Ha most hozzáadjátok az ingyenes kópiát a könyvtáratokhoz, akkor az örökre a tiétek marad. Ha pedig megtetszik a Spearhead Games alkotása, akkor tartsátok nyitva a szemeteket, május 15-én érkezik ugyanis az Omensight.

13.
13.
azt azért mesélje el valaki, hogy lehet 50 perc alatt kitolni.. O
12.
12.
hát.. három óra után nekem unalmas lett. A folyamatos kommentár meg extrém idegesítő, kikapcsoltam. ingyenbe elmegy de nem fizetnék ezért. 'Ronaldo' kalandjai nekem véget értek :D
11.
11.
delphijos
Nekem tetszett a stuff pedig alapból nem a kedvencem a zsáner. Tudom ajánlani.
8.
8.
Chrysh
#7: Hmmm...egy kis Stanley Parable áthallást vélek észrevenni, ami az egyetlen sétaszimulátor máig, amit imádok. Köszönöm a részetes infót, akkor így is fogok hozzáállni.
7.
7.
Ja és azt kihagytam - enyhe SPOILER - hogy ez a mechanika ad egy átívelő történetet is. A narrátor szóvá fogja tenni, hogy Reynardo ugyanazokat az eseményeket éli újra minden alkalommal, és ennek a miértjére ugyanúgy keresi a választ. Kicsit Edge of Tomorrow beütése van az egésznek.

Bocsi a triplázásért.
6.
6.
Szóval ez nem egy Nier: Automata, ahol van néhány hosszú végigjátszás valódi befejezéssel, meg még 20 darab poénból mellécsapva. Az itteni 24 befejezés mind egyenértékű, cserébe rövidebb ideig tart eljutni egy menet végére.
5.
5.
#3: Nem megéri, hanem konkrétan ez a játék lényege. :) Amennyire emlékszem, 40-60 perc körül mozog egy végigjátszás. A te célod az, hogy minél több befejezést találj meg, köztük a jó befejezést. Sokfelé ágazik el a sztori, és ahogy haladsz rajtuk végig, időközönként dob egy-egy tippet a játék, ami segít megtalálni azt.
4.
4.
Yanez
#3: Nekem egy is elég volt, de vannak a sztoriban többféle felnyitható kártyák, ergo amolyan végkimenetelek/tények. Happy end viszont csak egy van. Amint kitolod, azonnal fogod tudni, hogy akarsz-e mégegy kört.
3.
3.
Chrysh
#2: Mennyire lehet változatos a játék másodszori végigjátszásra? Mert azt hallottam, hogy megéri többször kipróbálni más szálon a sztorit.
2.
2.
Yanez
Nemrég kitoltam. Klassz kis játék, csak ajánlani tudom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...