E3 2018: Ezekkel a játékokkal készül a Ubisoft

A francia kiadó is hangolódik a hamarosan elrajtoló E3-ra, így egy friss videóban nemcsak felidézik, mi történt a tavalyi expón, de azt is előrevetítik, milyen játékokkal fognak foglalkozni majd a saját konferenciájukon.

Nyakunkon az idei E3, hiszen a világ legfontosabb játékkiállítása június 12-én rajtol el. Felvezetésként természetesen idén is lesznek konferenciák, hiszen többek között a Microsoft, a Sony és a Bethesda is biztosan tart majd saját show-t.

Ahogy a Ubisoft is, akik ezúttal június 11-én, magyar idő szerint este 10 órakor mutatják be legújabb, várható fejlesztéseiket. Egy friss videó szerint biztosan szó esik majd a Tom Clancy’s The Division 2-ről, a Beyond Good & Evil 2-ről, a For Honorről, a Skull & Bonesról, a Starlink: Battle for Atlasról és a Transference-ről. A kiadó emellett azt is ígéri, hogy idén lesz egy megatonbejelentésük, ami akár a régóta pletykált új Splinter Cell-játék is lehet. (Vagy ha még nagyobbat akarnak dobbantani, akkor egy eddig jól titkolt Prince of Persiáról van szó.)

A Los Angeles-i expó június 12-től egészen június 14-ig tart majd. 

5 komment - szólj hozzá!