BioWare: a régebbi szériák is folytatást kaphatnak

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 10.
  • Hír
Link másolása
A BioWare egyelőre teljes erőbedobással dolgozik a tegnapi nap során részletesen bemutatott Anthemen, ám úgy néz ki, közben a régebbi rajongókról sem feledkeztek meg, több korábbi játékuk is folytatást kaphat.

Nyilván még korai végérvényes következtetésekre jutni az Anthemmel kapcsolatban, ám a legutóbbi információk annyit már mindenképpen sejtettnek, hogy jelentős mértékben különbözni fog a BioWare korábbi nagy sikerű, történetközpontú alkotásaitól, így például a Mass Effect- vagy a Dragon Age-szériától. A legújabb hírek szerint azonban a régi fanoknak sincs okuk az aggodalomra!

A BioWare munkatársa, Casey Hudson a Game Informernek adott interjújában a Dragon Age-ről is beszélt: "Úgy fogalmaznék, hogy a BioWare többsége most az Anthemen dolgozik, de vannak olyan munkatársaink is, akik éppen azt próbálják kitalálni, hogy hogyan kellene kinéznie a következő Dragon Age-játéknak.”

A Mass Effect: Andromedát még ha nem is tekintjük hatalmas melléfogásnak, akkor is a széria leggyengébben kivitelezett része lett. Hudson a franchise-zal kapcsolatban megjegyezte, hogy „az én gyermekem. Én segítettem a Mass Effect indulását már egészen a kezdetek óta. Természetes, hogy vissza szeretnénk térni hozzá majd egyszer.”

25.
25.
jarvitom13
Fogadok végig se játszotta egyik se aki itt lehúzza. Aki meg igen és szerinte így is egy fos annak elfogadom a véleményét, de aki a memekből következtetett arra, hogy szarul néz ki meg gagyi a sztorija az pont elhúzhat
24.
24.
lordboxi
#5: Az mass effectel egyetértek, de az DaI sztem nagyon jo volt, és emléleim szerint nem is kapott rossz pontszámot sehol. A DA szériában a 2. volt a gyenge
22.
22.
kastorhun
#21: Egyébként (ha jól tudom) azért lett olyan amilyen mert ők eleinte egy No Man Sky szerű játékot szerettek volna csinálni, csak hát ilyen világgal történetet se lehetne mesélni és a Frostbite engine se volt rá képes hogy ekkora területekkel elbírjon.
18.
18.
kastorhun
Én leginkább egy Jade Empirenek örülnék.
Abban a játékban bőven van még potenciál és lehetőség.
9.
9.
GAMEROD
#1: A Mass Effect megérdemelten lett lehúzva, már a korai trailerekből leszűrhető volt hogy olyan mintha valami paródia lenne.
5.
5.
Macifasz
#1: No offense, de mind a DA Inquisition, mind a ME Andromeda megérdemelte azt a sártengert, amit kapott. Egyik sem volt méltó a korábbi részekhez és úgy összességében az egész szériához. ;-) És erről nem az általad "alacsony értelmi szinttel rendelkező" rajongók tehetnek. Ők csak azt bizonyították be - nagyon helyesen - hogy nem nyelnek le minden szart, ami Dragon Age vagy Mass Effect néven jön ki.
4.
4.
Macifasz
Kotos 3-ra sajna semmi esély, mivel a BioWare kijelentette, hogy az Old Republic MMO-t tekintik annak. :-( Dragon Agenak örülnék, de ha olyan lesz mint az utóbbi, akkor nem biztos (ez igaz a Mass Effect szériára is). Viszont ha már old series, akkor viszont egy Jade Empire folytatást KÖVETELEK! :-D Az ugyan is nagyon aktuális lenne már.
3.
3.
Rakottkrumpli
2.
2.
crytek
Jade Empire sorozat térhetne vissza legalább egy remastered képében...
Dragon Age is ,de értelmes módon
1.
1.
jarvitom13
Remek hír, örülnék, ha nem temetnék el a legjobb franchiseaikat csak mert a borzasztó hangos, alacsony értelmi szinttel rendelkező "rajongók" lehúzták a legutóbbiakat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...