E3 2018: Scum - augusztusban beüt a paranoia

  • Írta: szlav
  • 2018. június 11.
  • Videó
Link másolása
A Serious Sam fejlesztői is megmutatták a legújabb agyament játékukat a Devolver színpadán. A Scum egy jókora adag humorral ötvözi a mostanára igencsak elcsépelt túlélő formulát. Ja, és zombik is vannak.

A Devolver Digital idén is hozta a színvonalat - egyik őrült játék követte a másikat a rövid prezentáció alatt. Dátumot kapott a Scum is, a Serious Sam fejlesztőcsapatának következő agymenése, amely teljes káoszt hoz majd a túlélőjátékok világába.

Az augusztusban Steam Early Accessben megjelenő játékban még a vécén sem lesz nyugtunk. Ha éppen nem a bekattant ellenfeleink, vagy a halálos erőszakra kalibrált rendfenntartó robotok loholnak majd a nyomunkban, akkor a többiek felélesztett hullái elől kereshetünk majd menedéket. Vagy csak nem gondoltátok, hogy megússzátok zombik nélkül?

3.
3.
kisbiflos
#2: 3 game mode-t igernek. 2 van eddig leleplezve. A legfobb jatekmod a Survival amit a Rust-hoz lehet hasonlitani. A masodik az "TV show" ami lenyegeben klasszikus PvP, 2 csapat egymas ellen harcol 1 kuldetes korul es van respawn. A harmadikat meg nem lepleztek le, de ebben a kornyezetben szerintem biztos Battle Royale lesz.
2.
2.
mestermagyar
Ugye nem fog mágikusan átalakulni battleroyale címmé fél évvelba bejelentés után?
1.
1.
markoci555
Milyen humorral ötvözi? Mert szerintem pont, hogy ez a legrealisztikusabb, legkomolyabb túlélőjáték, ami valaha készült. Az a humor hogy valaki szarik vagy mi?

Az teljesen más tészta, hogy a narrátor humorosan adja elő a készítői naplókat, amik 10x viccesebbek is mint ez a trailer volt, és kb csak a narrátor miatt néztem végig őket :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...