E3 2018: Akciódús traileren a Skull & Bones

  • Írta: szlav
  • 2018. június 11.
  • Videó
Link másolása
Két szemkápráztató előzetest kapott a Ubisoft kalózos játéka, a Skull & Bones. Érkezett egy sztoritrailer, amely a tengeri haramiák életét mutatja be, valamint mutattak több mint hat perc gameplayt is.

Ha szerettétek az Assassin's Creed-játékok tengeri csatáit, akkor a Skull & Bonest semmiképp ne hagyjátok ki. A Ubisoft Singapore csapata a látottak alapján szinte tökélyre csiszolta a bérgyilkosos sorozat hajós harcrendszerét.

A bemutató során egyből két előzetessel rukkoltak elő. Az első trailer a játék történetét hivatott felvázolni: az Indiai-óceánon nincs könyörület, pénzéhes kereskedők és vérszomjas kalózbandák járják a megzabolázatlan vizeket. Itt ember embernek farkasa - aki könyörületes az előbb vagy utóbb elbukik.

A gameplay trailer a "Hunting Grounds" alcímet kapta. Itt élesben láthatjuk, hogy hogyan is néz ki majd a tengeri portyázás. A rejtekhelyünkről indulva kiválaszthatjuk a megfelelő célpontot. A hajónk utánpótlása és testreszabása után pedig egyből vitorlát is bonthatunk. Ha kerülni szeretnénk a konfrontációt, akkor új vitorlát, új zászlókat húzva halkan elsuhanhatunk az ellenséges flotta hajói közt. Ha viszont az agresszívabb megoldást választjuk, akkor vigyázzunk - a túlerő hamar kifoghat rajtunk.

Természetesen erre is van megoldás, hiszen a Skull & Bones többjátékos módja épp az ilyen alkalmakra lett kitalálva. Barátainkkal egy igazi armadaként csalhatjuk csapdába a legnagyobb hajókat is.

4.
4.
crytek
#3: Tévedtem.

"hogy a multiplayer mellett masszív kampányt is kapni fog" Akkor csak részben fosmulti. Így majd jöhet uplay freebe
3.
3.
crytek
"Ha szerettétek az Assassin's Creed-játékok tengeri csatáit, akkor a Skull & Bonest semmiképp ne hagyjátok ki. " Tetszett mert az SINGLE PLAYER volt... Ezt meg kihagyom mert fosmulti
2.
2.
giga321
Ha 18 ezerért merik majd árulni akkor be is kaphatják. Ez így ebben a formában kurva jó de max 6000 ft.
1.
1.
kastorhun
Elképesztően szép, és jónak tűnik.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...