World of Tanks - megérkezett a focis játékmód

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 18.
  • Letöltés
Link másolása
A 2018-as labdarúgó-világbajnokság alkalmából újabb, limitált ideig elérhető játékmód került a World of Tanksbe, mely a csatateret focipályává varázsolja, és a cél egymás megsemmisítése helyett a gólszerzés.

A World of Tanks hallatán a legtöbb embernek a komoly taktikázáson és nyers akción alapuló harckocsiszimulátor jut eszébe, ám a Wargaming.net munkatársai időről időre egy-egy limitált időszakban elérhető, jóval könnyedebb és mókásabb játékmóddal örvendeztetik meg rajongóikat. Nincs ez másképpen idén nyáron sem; visszatér a Tank Football játékmód.

A World of Tanks készítői már korábban is kacsingattak a foci irányába; 2016-ban egy szezonális játékmód során már focizhattunk tankokkal, illetve az elmúlt hetekben már egyre többször bukkant fel a világhírű kapus, Gianluigi Buffon a játék különböző reklámjaiban.

A leginkább a Rocket League-hez hasonlítható játékmód során 3v3-as felállású mérkőzésekben vehetünk részt, kizárólag a játékmódhoz passzoló, speciális tankokkal. A Tank Football a mai naptól fogva egészen július 29-ig érhető el minden játékos számára teljesen ingyen.

3.
3.
Cooper911
Ez már volt 4 éve is. Amúgy meg nem értem mit kell háborogni akinek nem tetszik ez a játékmód az játszik battle-t mint eddig. Egy idő múlva el is tűnik majd.
2.
2.
Ezaz
Hiányzott mint egy falat kenyér!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...