Friss képeken a Necromunda: Underhive Wars

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 23.
  • Képek
Link másolása
Még egy népszerű Warhammer 40.000-társasjáték kap videojáték-adaptációt. A Necromunda: Underhive Warson az egész jól sikerült Mordheim: City of the Damned fejlesztői dolgoznak. Rivális bandák küzdenek a város feletti dominanciáért.

Gyors ütemű taktikai harcok várnak ránk a Rogue Factory új körökre osztott szerepjátékában. A Necromunda: Underhive Warsban nemcsak horizontálisan terjeszkedhetünk, az anyag egy csomó vertikálisan is kiterjedt térképet tartalmaz - ezzel tükrözik a srácok a méhkasszerű város felépítését.

A játékosok számos bűnöző bandát irányíthatnak, bár most csak kettő frakció ismert. Az Eschers nevű galeri megrögzött drogkereskedőkből áll, míg a Goliathok drabális harcosok, akik nem vetik meg a különféle kábítószerek használatát a harcokban. Az ő harcukat mutatják be a legújabb képek.

A méhkasvárosok több ezer éve épített struktúrák, elrendezésünk miatt megannyi taktikai lehetőség hull az ölünkbe. A város tetején a gazdagok élnek, míg a legszegényebbek és a bűnözők az Underhive-ban. A kampány mellett kapunk egy Conquest módot, amely a hagyományos 4X-mechanikát ötvözi a körökre osztott csatákkal.

A Necromunda: Underhive Wars 2019 folyamán jelenik meg PC-re. Xbox One-ra és PS4-re.

7.
7.
BrockSamson
#6: Vannak a WH40k meg a WHF koreiben is jo irok (pl. Dan Abnett), de valoban sok a bertolnok, akik par szaz dodoert megirnak barmit, amit elejuk dobnak.

Amugy maga a hattertortenet midket vilag eseten eleg gazdag, bar a lore onmagaban nem egy szepirodalmi mufaj.
6.
6.
Chrysh
#5: Ja úgy persze lenne benne lehetőség, csak egész egyszerűen lehetetlen eleget tenni a WH rajongótáborának, holott maga a WH világa is amennyire én tudom messze áll a magas kultúrájú szépirodalomtól.
5.
5.
kastorhun
#4: Nem vagyok én WH fan, de játék fronton túl sok kis csapat csinált WH játékot.
Eddig nem sok AAA WH-t csináltak, pedig szerintem lenne benne potenciál.
4.
4.
Chrysh
#1: Azért volt ott egy nem olyan katasztrofális Deathwing, meg most egy Martyr is, ne tegyenek úgy a WH fanok, mint akinek semmi sem jó.
3.
3.
kastorhun
#2: Utánanéztem és ez a csapat csinált a Mordheim: City of the Damned ami állítólag egész jól sikerült.
2.
2.
latis666
#1: Az nem ez lesz szerintem. :)
1.
1.
kastorhun
Egész pofásnak tűnik, viszont remélem hogy végre kapunk egy valóban jó Warhammer játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...